AFC Hermannstadt a pierdut al doilea amical din cantonamentul de la Săcele, cu prim-divizionara Sepsi

Marius ANGHEL 08 Jul. 2017, 23:47 Pregătiri, amicale
AFC Hermannstadt a pierdut al doilea amical din cantonamentul de la Săcele,** cu prim-divizionara Sepsi

AFC Hermannstadt a disputat sâmbătă, în cadrul cantonamentului de la Săcele, al doilea meci de pregătire în vederea sezonului de Liga 2. După ce miercuri câștiga cu 3-2 testul cu ASF Zărnești, sibienii au fost nevoiți de această dată să se recunoască învinși. Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, jucătorii lui Alexandru Pelici au cedat cu scorul de 3-1 (2-0) meciul disputat în fața nou-promovatei în Liga 1 Sepsi OSK.

În ciuda înfrângerii, jucătorii pregătiți de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au făcut un joc bun. Ar fi putut deschide scorul încă din minutul 3, când Blănaru a șutat în bară, însă, mai apoi, până la pauză, Sepsi a punctat de două ori, o dată în urma unei lovituri de la 11 metri. Sibienii au redus din diferență după pauză, Cîrstean reluând în plasă un balon centrat de Neacșa. Până la final gazdele au mai înscris o dată, rezultatul final fiind 3-1.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat din primul minut Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Robert Bratu, Radu Crișan (Cătălin Pîrvulescu 46′), Claudiu Pamfile (Alexandru Străulea 77′), Răzvan Dâlbea (Adrian Cîrstean 60′), Lucian Dumitriu (Radu Necșulescu 68′), George Monea, Bogdan Rusu (Bogdan Piko 60′), Sabin Lupu (Alexandru Neacșa 46′), Ștefan Blănaru.

„Chiar dacă am pierdut acest meci, suntem mulțumiți de modul în care s-au comportat jucătorii în teren. Nu trebuie uitat faptul că am întâlnit o echipă care a promovat, anul acesta în Liga 1, care va juca de acum încolo cu echipele de calibru din fotbalul românesc și care mai are o săptămână până la începerea campionatului, deci se află la un alt nivel cu pregătirea. Noi mai avem câteva săptămâni până la debutul noului sezon în Liga a 2-a, ne aflăm în plină perioadă de acumulări. Una peste alta, sunt mulțumit de modul în care s-au comportat băieții astăzi”, a declarat președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț.

 

Marius ANGHEL 08 Jul. 2017, 23:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă