Aerostar și-a încheiat seria amicalelor cu încă o victorie. Popovici e încrezător înaintea startului noului sezon

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 17:26 Pregătiri, amicale
Aerostar și-a încheiat seria amicalelor cu încă o victorie.** Popovici e încrezător înaintea startului noului sezon

Aerostar Bacău și-a încheiat, sâmbătă, meciurile de verificare din această iarnă cu o nouă victorie, a șasea în cele șapte partide desfășurate după obținerea promovării în Liga 2. E drept însă că nici adversarii întâlniți, în afară de FC Botoșani, nu au fost unii puternici.

Cu CSM Focșani, echipă pe care a mai întâlnit-o și în deplasare cu câteva zile înainte și pe care a învins-o cu 3-0, Aerostar a bătut-o acum doar cu 1-0. Pe terenul de la Letea-Veche, băcăuanii au înscris prin fundașul Ionel Mihălăchioae și ar fi putut fi egalați dacă oaspeții nu ar fi irosit o lovitură de la 11 metri.

„La acest ultim joc s-a simțit și o anumită stare de oboseală, având în vedere că noi am jucat și miercuri, la Focșani, unde ne-am impus cu 3-0, dar și joi, acasă, cu Foresta Suceava, de care am trecut cu 8-1. Sunt mulțumit de cum se prezintă echipa înainte de startul oficial”, a declarat, pentru Deșteptarea, antrenorul Aerostarului, Cristian Popovici.

Aerostar: Potcoavă – Mihălăchioae, Mihăeș, Al. Ichim, Chirilescu – Sahru, Chirilă, Fl. Istrate, Hurdubei – Vraciu, Buhăcianu. Pe parcurs au mai intrat: Fl. Muntean, Adăscăliței, S. Ichim, Florescu, A. Pavel, Zaharia, Ardei și Honea.

Căinari, Covasan, Roșca și D. Munteanu nu au fost utilizați din cauza unor probleme medicale.

Rezultate obținute de Aerostar în amicale: 0-0 cu FC Botoșani, 4-1 cu CSM Pașcani, 3-0 și 5-1 cu Bucovina Rădăuți, 3-0 și 1-0 cu CSM Focșani și 8-1 cu Foresta Suceava.

În primul meci din Liga 2, Aerostar joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu.

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 17:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă