Aerostar, primul adversar din amicale al Pojorâtei. Jucătorii Bucovinei intră în cantonament de miercuri

Marius ANGHEL 21 Jul. 2015, 16:19 Pregătiri, amicale
Aerostar, primul adversar din amicale al Pojorâtei.** Jucătorii Bucovinei intră în cantonament de miercuri

Pe stadionul din Pojorâta, care se află în plin proces de modernizare, urmează ca astăzi, de la ora 17:00, nou-promovata în Liga 2 Bucovina să susțină primul joc test din intersezon, în compania formației de Liga 3 Aerostar Bacău. La doar câteva ore distanță de acest meci, miercuri, bucovinenii vor intra pentru 10 zile într-un stagiu de pregătire centralizată.

„Urmează pentru noi cea mai importantă perioadă a pregătirii de vară și trebuie s-o tratăm ca atare. Sper să trecem cu bine peste perioada de acumulări fizice și să intrăm fără fotbaliști accidentați în cea de-a doua etapă a pregătirii de vară, când vom acorda o atenție sporită relațiilor de joc”, a declarat antrenorul principal al Bucovinei, Dănuț Mândrilă.

Până în prezent, echipa din Pojorâta a perfectat două partide amicale cu Rapid Suceava, pe 15 și 19 august, însă programul de meciuri amicale din intersezon va fi completat cu dispute împotriva formațiilor CSM Pașcani, Bucovina Rădăuți sau Aerostar Bacău.

Nu mai puțin de șase fotbaliști noi și-au făcut apariția la primul antrenament din intersezon, este vorba de mijlocașul Traian Jarda, de la Gloria Bistrița, Petru Mercaș (mijlocaș central) și Robert Martin (atacant), ambii de la LPS Suceava, Stejărel Vișinar, un mijlocaș stânga de la Șomuzul Fălticeni, ce a trecut pe la Sporting Suceava, Marius Coman, un atacant băimărean ce aparține de CFR Cluj și fundașul ieșean Armand Onică.

Nucleul echipei este asigurat însă în continuare de fotbaliștii care au reușit în urmă cu o lună și jumătate promovarea istorică în eșalonul secund, este vorba de portarii Puianu și Turiță și jucătorii de câmp Kuruc, Cristescu, Prundean, Patca, Duțică, Răzlog, Stănescu, Colța, Rus, Pădurariu, Buhăcianu și Iuga.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Jul. 2015, 16:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă