Aerostar își pune la punct stadionul pentru sezonul de Liga 2. Băcăuanii ar putea rămâne fără una dintre noile achiziții: vrea să se lase de fotbal

Marius ANGHEL 06 Jul. 2018, 16:26 Pregătiri, amicale

Nu doar UTA și Pandurii își pun la punct stadioanele unde vor juca în noul sezon al Ligii 2, ci și nou-promovata Aerostar Bacău.

Dacă la Arad se fac lucrări de modernizare la arena Motorul, acolo de unde s-a plecat de un an și se speră la revenire începând cu primul meci al noii ediții de campionat, iar la Târgu Jiu se reface terenul 2 al Complexului Sportiv Municipal, pentru a nu se mai juca la Motru, la Bacău se lucrează ca stadionul Aerostar să îndeplinească toate condițiile pentru a primi licența să organizeze meciuri în campionatul eșalonului secund.

Cristian Popovici își pregătește jucătorii pentru noul sezon la baza sportivă Letea, tocmai pentru ca la arena Aerostar să se facă modificările necesare pentru Liga 2. Gazonul arată perfect după reînsămânțare, iar în tribune, proaspăt vopsite în galben-albastru, se vor monta 1500 de scaune noi.

„Renovăm casa pentru Liga2!
După o lună de muncă, suprafața de joc a stadionului AEROSTAR arată impecabil, urmând ca până la începerea campionatului să montăm și cele 1500 de scaune noi, în așa fel încât dumneavoastră, iubitorii fotbalului băcăuan, să puteți urmări meciurile de acasă în cele mai bune condiții!”
, anunță clubul Aerostar pe pagina sa de facebook.

Altfel, sâmbătă, de la ora 11:00, Aerostar joacă al doilea amical al verii, pe stadionul Letea, cu echipa din Liga 3 CSM Pașcani. În primul a remizat, scor 0-0, cu FC Botoșani.

În privința lotului, Aerostar îl testează în aceste zile și pe Andu Moisi (22 de ani), fundaș pus pe liber de CSM Poli Iași, după ce a gafat în multe rânduri în acest retur la Știința Miroslava. Acesta ar putea fi înlocuitorul nou-venitului Costin Ghiocel (ex Dacia Unirea Brăila), care i-a comunicat antrenorului Popovici că se gândește să renunțe la cariera de fotbalist la doar 24 de ani. „Ghiocel urmează să ne dea sâmbătă un răspuns în privința viitorului său”, a precizat Popovici pentru Deșteptarea.

 

Marius ANGHEL 06 Jul. 2018, 16:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă