Aerostar confirmă la rezultate înainte de startul campionatului. Băcăuanii au câștigat la scor testul cu echipa lui Bălan și Goian

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 19:16 Pregătiri, amicale

Aerostar Bacău a câștigat la scor de neprezentare cel de-al treilea amical pe care l-a jucat în această vară. Nou-promovata în Liga 2 s-a deplasat la Rădăuți, acolo unde, pe stadionul Municipal, a trecut cu 3-0 de Bucovina, fosta colegă din Liga 3.

Formația antrenată de Cristian Popovici a deschis scorul prin Andrei Pavel, după o jumătate de oră de joc, și și-a mărit avantajul destul de repede. Din minutul 37, atacantul Valentin Buhăcianu, transferat în această vară de la Știința Miroslava, a punctat și el pentru băcăuani. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Sahru, în minutul 62.

„A fost o victorie meritată a oaspeților, care, pe lângă faptul că au o echipă valoroasă, sunt și mult mai înaintați ca noi ca și nivel de pregătire. Am avut și noi momente bune, chiar dacă în acest moment eu zic că evoluăm la 50% din potențial. Până la urmă a fost un antrenament util, pentru că am avut ocazia să vedem la lucru câțiva tineri jucători pe care-i avem în probe”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, antrenorul-jucător Daniel Bălan, care se ocupă de pregătirea formației din Rădăuți împreună cu Dorin Goian.

Bucovina: Puianu – D. Bălan, Tironeac, Vitu, Antonesei, Coroamă, Stănescu, C. Buziuc, Busuioc, Stoian, Ionesi. Au mai intrat: Cerlincă, Dănilă, Epure și alți cinci juniori aflați în perioada de testare.

Aerostar: Muntean – Mihălăchioae, Mihaeș, Al. Ichim, Chirilescu, Sahru, Chirilă, Fl. Istrate, Vraciu, Andr. Pavel, Buhăcianu. Au mai intrat: Hărăguță, Honea, Rz. Adăscăliței, Hurdubei, Zaharia, S. Ichim, Ardei, Florescu.

„Aviatorii” nu i-au utilizat pe Căinari, Covășan și Roșca, toți trei accidentați.

Următorul amical al Aerostarului va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Letea din Bacău, tot cu Bucovina Rădăuți. Până acum, echipa lui Popovici a mai înregistrat un 0-0 cu FC Botoșani și un 4-1 cu CSM Pașcani.

VEZI programul competițional pentru noul sezon al Aerostarului

Foto și video: fb Aerostar Bacău

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 19:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă