Aerostar Bacău, mai bună decât CS Panciu

22 Feb. 2012, 22:45 Pregătiri, amicale
Aerostar Bacău,** mai bună decât CS Panciu

După dușcul rece suferit în fața concitadinei SC Bacău, 0-10, Aerostar Bacău a făcut o partidă mult mai bună în amicalul susținut miercuri pe terenul grupări FC Panciu. După un meci pe care l-a controlat în marea majoritate a timpului, băcăuanii s-au impus la limită, 1-0 (0-0), unicul gol al jocului fiind marcat de Mădălin Munteanu în minutul 88.

Prima repriză a fost dominată clar de Aerostar, care a irosit trei ocazii mari de gol, prin Berbece, Gîndulescu și Dumitriu, în timp ce gazdele au avut o șansă de gol ratată de Predoiu. În actul secund, s-a jucat pe contre, dar elevii antrenorilor Gioni Andrieș și Vali Cioancă au fost mai inspirați la finalizare.

De remarcat faptul că partida a fost arbitrată la cele două linii de doi „fluierași” care sunt și ziariști din Vrancea, ambii având în spate o experiență de 11 ani în campionatul județean. Și președintele Aerostarului, Valentin Voicu a apreciat prestația asistenților. „Cei doi ziariști sunt prietenii mei, am avut o colaborare excelentă când echipele vrâncene au venit la Bacău și nu puteau să ne fure. Măcar de-am avea arbitraje de asemenea fel și în campionat”, a spus Voicu.

FC Panciu a evoluat cu: Gabriel Lazăr – Voinea, Ov. Rusu, R. Stan, Cl. Mihai – Gălățeanu, Cioran, Bîra, B. Stoian – I. Radu, Predoiu. Au mai evoluat: George Lazăr, Corbea, Pușcașu, G. Stoian.

Aerostar Bacău: Bordeianu – Ichim, Burcă, Măgirescu, Flocosu – Tofan, Brăescu, Dumitriu, Gîndulescu – Berbece, Tismănaru. Au mai intrat: Vizitiu, Ghe. Viorel, M. Munteanu, Varea, Gugeanu.

Articol scris de George Dumitru

22 Feb. 2012, 22:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă