Aerostar a câștigat lejer amicalul cu CSM Pașcani

Marius ANGHEL 14 Jul. 2018, 18:35 Pregătiri, amicale
Aerostar** a câștigat lejer amicalul cu CSM Pașcani

Nou-promovata în Liga 2 Aerostar Bacău și-a încheiat astăzi primul cantonament centralizat efectuat pe plan local cu un amical împotriva echipei retrogradate din Liga 3 CSM Pașcani, grupare ieșeană care speră să rămână totuși în același eșalon.

Băcăuanii antrenați de Cristian Popovici s-au impus la scor, cu 4-1, după ce la pauză aveau 3-0. Pentru divizionara secundă au marcat Vasilică Mihăeș (2′ – cu capul după o lovitură de colț executată de Căinari), Florin Istrate (20′ – cu un șut la colțul lung), Andrei Pavel (23′ – reluare din 6 metri după o minge bâlbâită de defensiva adversă) și noua achiziție Valentin Buhăcianu (86′ – șut din aproapiere după o combinație cu Pavel).

Unicul gol al echipei din Pașcani a fost reușit în minutul 57 de Giani Unghianu.

Aerostar a început amicalul cu Pașcani în formula: Muntean – Mihălăchioae, Mihăes, Al. Ichim, Chirilescu – Sahru, Chirilă, Fl. Istrate, Căinari – Buhăcianu, Andr. Pavel. Au mai intrat: Potcoava – Honea, S. Ichim, Covășan, Ardei, Rz. Adăscăliței, Hurdubei și Zaharia.

Hărăguță, Vraciu, Roșca, Florescu și D. Munteanu nu au fost utilizați din cauza unor ușoare probleme medicale, în timp ce Căinari a fost înlocuit în minutul 37, după ce și-a dat peste cap degetul mare de la picior.

Următorul amical pe care Aerostar îl are programat are loc miercuri, de la ora 17:00, pe terenul fostei colege de serie din Liga 3 Bucovina Rădăuți.

Până acum, băcăuanii au mai disputat un singur meci amical, încheiat la egalitate, scor 0-0 cu FC Botoșani.

Foto: Deșteptarea

Marius ANGHEL 14 Jul. 2018, 18:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă