Adversari puternici pentru Hermannstadt în Antalya. Trupa lui Pelici începe de miercuri cantonamentul din Turcia

Marius ANGHEL 28 Jan. 2018, 11:48 Pregătiri, amicale
Adversari puternici pentru Hermannstadt în Antalya.** Trupa lui Pelici începe de miercuri cantonamentul din Turcia

Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au primit liber până luni, 29 ianuarie, după amicalul de vineri câștigat cu AS SR Brașov, scor 3-0, la finalul primul cantonament din această iarnă, susținut pe plan local. O zi mai târziu vor face deplasarea la București, de unde vor decola, în dimineața zilei de miercuri, 31 ianuarie, spre Antalya, pentru al doilea cantonament centralizat al iernii.

În Antalya, FC Hermannstadt va disputa alte cinci amicale. Până în momentul de față, sibienii își cunosc patru adversari. Este vorba despre Videoton, ocupanta locului secund din OTP Bank Liga, primul eșalon al Ungariei, de Partizan Belgrad, echipa clasată în momentul de față pe locul 2 în prima divizie din Serbia, de KF Llapi, liderul clasamentului primului eșalon din Kosovo, și de FK Altyn Asyr, campioana ultimelor patru sezoane în Turkmenistan, echipă care a evoluat, în ultimele sezoane, în Liga Campionilor Asiei.

Până acum, FC Hermannstadt a susținut trei meciuri amicale, pe care le-a câștigat: 3-0 cu ACS Poli Timișoara, 2-1 cu Performanța Ighiu și 3-0 cu AS SR Brașov.

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 28 Jan. 2018, 11:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă