ACU a ajuns la al treilea succes în tot atâtea amicale

Liga2.ro 04 Feb. 2009, 19:49 Pregătiri, amicale

CS Universitatea Vasile Goldiș Arad a disputat al treilea „amical” de când s-au început pregătirile pentru retur.

De această dată, pe terenul Telecom, gruparea studențească a jucat contra Șoimilor Pâncota, echipă care și-a fixat ca obiectiv promovarea în Liga a III-a. După ce la pauză a fost 0-0, în ultima parte a jocului s-au consemnat și marcarea celor patru goluri, toate în contul trupei lui Costel Bogoșel. Paina a deschis scorul, imediat după pauză, dintr-o lovitură de pedeapsă, după care și-a intrat în rol Țârlea. Revelația studenților din perioada de pregătiri și-a trecut în cont o „dublă”, iar Călin Bota a „înghețat” scorul la 4-0.

Costel Bogoșel a început meciul în următoarea formulă: Rusu – Negrita, Lung, Nicolau, Filaret – Găldeanu, Onu, C.Roșca, Iambor – Cr.Luca, A.Drăgan. După pauză, CS Universitatea a avut următoarea alcătuire: Pășcălău – Negrita – Lung, Mușuroaia, Radu Andone – Mițiți, Bota, Novacovici, Turcaș – Paina, Țârlea.

CS Universitatea Vasile Goldiș își va continua pregătirile pe plan local, urmând ca sâmbătă să fie prezentă la Debrecen la un turneu la care și-au mai anunțat prezența încă trei echipe din Ungaria.

Articol scris de Daniel BERAR

Liga2.ro 04 Feb. 2009, 19:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă