ACSO Filiași a câștigat fără să ia gol cu Pandurii. Șoavă: „A fost o victorie meritată”

ACSO Filiași a câștigat fără să ia gol cu Pandurii.** Șoavă:

Pe terenul sintetic din Rovinari, ACSO Filiași a dispus, miercuri după-amiaza, cu 2-0 de Pandurii Târgu Jiu, prin golurile lui Cosmin Neacșu, din penalty, și Claudiu Bălan. Prim-divizionara a mizat în acest test pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în primele două etape din acest an.

„Prima repriză a fost echilibrată, fără ocazii mari. La reluare, Bălan a scăpat singur cu portarul, l-a driblat și a scos penaltiul din care a marcat Neacșu. Apoi Duriță a ratat singur cu portarul, iar golul doi l-am marcat după o lansare a lui Lupu pentru Bălan. Am făcut un meci bun, am avut o echipă compactă și a fost o victorie meritată”, a declarat, pentru csofiliasi.ro, antrenorul Florin Șoavă.

ACSO Filiași va disputa următorul amical sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița, cu ocupanta locului 5 din Liga a IV-a Dolj, Tractorul Cetate.

Pandurii: L. Popescu – Samson, Tătaru, Erico, Brânzan – Elton, Ket – Firțulescu, Dănăricu, Hamed – Mărgărit. Au mai intrat: Trifu, David, Negoiță, Bogoi, Negrescu, Amariei, Dican, Sitoianu. Antrenor: Flavius Stoican.

Filiași: Mogoșanu – Ciocârlă, Lupu, Tereche, Neacșu – Bogdanovici, Duriță, Borneci, Crușoveanu – Bălan, Stanca. Au mai intrat: Borhot, Georgescu, Papa, Obeanu, Fruntelată, Pârvuică. Antrenor: Florin Șoavă.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă