ACS Poli, victorioasă și cu Khazar Lankaran!

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 20:14 Pregătiri, amicale
ACS Poli,** victorioasă și cu Khazar Lankaran!

Timișorenii au învins vicecampioana Azerbaidjanului cu 2-0 în al doilea joc al stagiului din Turcia. Golurile au fost marcate de Șeroni și Bălace în repriza secundă. Următorul joc pentru bănățeni va fi cu altă trupă azeră, miercuri ACS Poli întâlnește pe Neftchi Baku.

Antrenorul Valentin Velcea a rulat din nou tot lotul avut la dispoziție. Primul unsprezece a avut câteva modificări față de jocul cu turcii de la Eyupspor. Fundașul Alin Șeroni a deschis scorul în minutul 51 iar același veteran, Silviu Bălace, unic marcator în primul joc, a majorat acum scorul la 2-0 cu șapte minute înainte de final.

Trebuie precizat că la azerii de la Khazar evoluează și fostul polist Eder Bonfim, dar și doi jucători români: Piț și Scarlatache. Trupa azeră a pierdut înaintea jocului cu ACS Poli și cu ucrainenii de la Kryvbas, la un scor umilitor, 6-0.

Următorul joc din Antalya pentru timișoreni va fi miercuri, 30 ianuarie, cu Neftchi Baku, deținătoarea titlului în Azerbaidjan.

ACS Poli: Coca – Redzepi, Petrovic, Șeroni, Marovic – Dobricean, Petre, Poparadu, Nanu – Dina, Boldea. După pauză au intrat și restul jucătorilor din lot.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 20:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă