ACS Poli, victorie în fața Metalului după un meci cu trei reprize

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 16:15 Pregătiri, amicale
ACS Poli, victorie în fața Metalului** după un meci cu trei reprize

ACS Poli Timișoara a trecut categoric de colega de eșalon Metalul Reșița, într-un meci desfășurat pe durata a trei reprize: două de câte 45 de minute, respectiv una de jumătate de oră. Poli s-a impus cu 5-2, folosind tot lotul avut la dispoziție, mai puțin indisponibilii Petre și Bocșan.

Startul de joc a aparținut elevilor lui Dan Alexa. Cânu a fost aproape de a deschide scorul în minutul 4, dar reluarea sa cu capul a fost parată de Zimmermann. Popescu a trimis peste buturi din 25 de metri, în minutul 6, Poparadu imitându-l cu o execuție asemănătoare în minutul 10. Până la urmă, primul gol a venit în minutul 15, când Cânu a punctat cu capul din careul mare, după un corner bine executat de Carlos Eduardo. Kneeshaw și Carlos au mai fost aproape de a majora scorul, dar dacă primul, pe contraatac, a șutat peste poartă din lateral stânga (minutul 20), brazilianul a încercat vigilența lui Zimmermann în minutul 31, cu un șut din 16 metri, însă portarul reșițean a reținut.

Încet, reșițenii au echilibrat ostilitățile. După câteva acțiuni periculoase, Metalul a egalat în minutul 50, când Ionescu a înscris sub bară cu un șut frumos de la circa 25 de metri. Poli și-a revenit însă, și după un penalty neacordat la o intervenție asupra lui Kneeshaw (min. 53) și o ocazie rarisimă a lui Szekely (min. 64, ratare din șase metri), a urmat golul de 2-1. Nanu a centrat în colțul careului mic, de unde Vaștag a înscris în proprie poartă, presat fiind de Bărbuț. Era minutul 72, iar după trei minute s-a făcut 3-1. Szekely a marcat din șase metri, după o acțiune creată de Bărbuț. Acesta din urmă a fost la originea reușitei de 4-1, în minutul 77 Boldea punctând cu un șut cu pământul din opt metri.

În ultima „repriză”, Popovici a înscris pentru 5-1 pe contraatac, în minutul 101, golul de onoare fiind izbutit de Manole (min. 106).

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

ACS Poli a început cu Pap, Belu, Scutaru, Cânu, Neagu, Lazăr, Popescu, Poparadu, Kneeshaw, Carlos Eduardo, Stavric. Au intrat apoi Haidău, Motreanu, Todorov, Mărginean (junior A de la ACS Poli), Morariju, Bărbuț, Boldea, Trandu, Nanu, Balaure, Bălace, Szekely, Keita, Popovici, Pedro Henrique, Dragu și Terzic.

După cum se poate observa, echipa timișoreană i-a testat în acest amical și pe sârbul Slobodan Terzic și pe George Neagu (foto mic).

ACS Poli va debuta în Liga a II-a weekend-ul viitor, la Pitești, cu CS Mioveni. De partea cealaltă, Metalul Reșița va juca în deplasare, la nou-promovata Fortuna Poiana Câmpina.

Sursa: ACS Poli

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă