ACS Poli, test ratat cu Giarmata

01 Aug. 2012, 14:18 Pregătiri, amicale
ACS Poli,** test ratat cu Giarmata

La baza Dan Păltinișanu, o echipă a doua a clubului bănățean, pregătită de Alin Paleacu a întâlnit Millenium Giarmata, o posibilă parteneră de competiție în C5, asta dacă noul club al Timișoarei va avea formație și în liga a III-a.

Meciul a fost unul de pregătire, cu două echipe aflate în stadii de pregătire diferite. ACS Poli II este în plin curs de formare și omogenizare, în timp ce „milenarii” au venit din cantonament de la Moneasa și încearcă să își cristalizeze lotul.

Partida a fost slabă, cu puține reușite personale și faze rare de poartă. Daminuță a fost cel mai aproape de gol de la Poli II, mai multe lovituri libere bătute de închizător fiind foarte aprooape de a perfora poarta experimentatului Petru Țurcaș. Moroșanu și Magdaș au fost și de de câteva ori în prim plan, dar au dezamăgit, atât ca execuții, cât și ca joc. De cealaltă parte, Giarmata a stat bine în teren și a fost foarte sigură în apărare, însă a lipsit clarviziunea în atac.

Singurul gol al partidei s-a marcat în minutul 60, atunci când Adrian Bungău (Millenium) a marcat direct din corner. Scor final 1-0 pentru Giarmata, iar la ACS Poli II mai este mult de lucru… și mai ales ar trebui pus accentul pe tineret, ca o piramidă pentru echipa mare! De la ora 18, prima echipă va juca pe terenul mare cu FC Hunedoara.

ACS Poli II: Burtic – Șchiopu, Zaluschi, Ștreangă, Cărpinișan, Vucea, Daminuță, Petcuț, Silaghi, Andronic, Fara. Au mai jucat: Rain, Gîrlea, Opriș, Moroșanu, Magdaș, Stolojescu.

Sursa: Banat Sport

01 Aug. 2012, 14:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă