ACS Poli și-a stabilit un amical puternic în Serbia, însă a pierdut un om de bază pentru meciul din week-end

ACS Poli și-a stabilit un amical puternic în Serbia,** însă a pierdut un om de bază pentru meciul din week-end

Timișorenii se află până la finele săptămânii în Ungaria, unde vor juca sâmbătă un amical cu divizionara secundă Elore Bekescsaba. Cel mai puternic test al verii pentru ACS Poli ar putea fi însă sâmbăta viitoare, când elevii lui Dan Alexa vor juca la Novi Sad cu Vojvodina, deținătoarea Cupei Serbiei.

După triunghiularul câștigat ușor cu localnica Fuzesgyarmat și Hajdusamson (L4), ambele învinse cu 2-0, ACS Poli continuă pregătirea pe tărâm ungar. Astăzi, bănățenii au avut programate două antrenamennte, primul fiind cu accent fizic. Alb-negrii au suferit totuși o pierdere în primul amical. Alex Popovici a ieșit accidentat în minutul 27. Se pare că timișoreanul a suferit o întindere la mușchii adductori și va rata astfel amicalul de sâmbătă cu Bekescsaba, ora 12. 

Cel mai tare amical al verii pentru ACS Poli ar putea fi însă sâmbătă, 2 august, de la ora 19, când va juca cu Vojvodina Novi Sad în deplasare. Gruparea sârbească s-a clasat pe locul 4 în prima ligă și evoluează în această seară în turul 2 preliminar al Ligii Europa. Vecinii au însă șanse mici de a avansa în competiție după ce au cedat în tur cu Trencin (Slovacia), scor 0-4.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă