ACS Poli și-a stabilit primele trei amicale din Antalya. Elevii lui Alexa sunt vecini de cantonament cu Petrolul

ACS Poli și-a stabilit primele trei amicale din Antalya.** Elevii lui Alexa sunt vecini de cantonament cu Petrolul

Formația pregătită de Dan Alexa a efectuat aseară primul antrenament al stagiului centralizat. ACS Poli va disputa mâine primul test în Turcia. Adversarul alb-negrilor va fi Dinamo Batumi, echipă clasată pe locul 5 în în prima ligă din Georgia.

Liderul Seriei a II-a a Ligii a II-a s-a pregătit ieri la doar câteva ore de la sosirea la hotelul Concord din stațiunea Lara. Timișorenii au avut parte de o surpriză la prima ședință, când i-au avut vecini în pregătire pe cei de la Petrolul Ploiești. Conform acspoli.ro tehnicianul Dan Alexa nu a ratat șansa de a se întreține cu omologul de pe banca prahovenilor, Mircea Rednic, discutând de asemenea cu vedeta „Lupilor galbeni”, Filipe Teixeira, cu care a fost coleg la Rapid. Astăzi, Popovici și compania vor avea parte de două sesiuni de antrenament.

Mâine, ACS Poli va disputa primul test din perioada de pregătire centralizată. Bănățenii vor întâlni o grupare de tradiție din Georgia, Dinamo Batumi. Înființată în anul 1923 echipa alb-albastră e pe locul 5 în primul eșalon la jumătatea campionatului. Gruparea din Kobuleti joacă azi un alt test, cu austriecii de la Parndorf 1919. Timișorenii vor mai disputa cel puțin trei amicale în Antalya, unde echipa e cantonată până în 19 februarie.

VEZI o GALERIE FOTO de la primul antrenament din Turcia

Programul testelor din această săptămână din Antalya:

Miercuri, 11 februarie, ora 17:30: ACS Poli – Dinamo Batumi (locul 5 în Liga 1 a Georgiei)
Vineri, 13 februarie, ora 11:00: ACS Poli – Oțelul Galați (locul 17 în Liga 1)
Sâmbătă, 14 februarie, oră încă nestabilită: ACS Poli – FC Vereya Stara Zagora (locul 13 în Liga a 2-a bulgară).

Meciurile pentru săptămâna viitoare vor fi stabilite în scurt timp.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: acspoli.ro

Pe aceeași temă