ACS Poli, învinsă la Smederevo de ultima clasată din SuperLiga sârbă

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 12:27 Pregătiri, amicale
ACS Poli, învinsă la Smederevo** de ultima clasată din SuperLiga sârbă

Partida cu timișorenii a reprezentat pentru gazde ultimul test înaintea startului de retur. FK Smederevo, echipă ce vrea să se salveze de la retrogradarea din prima ligă a Serbiei, a cauzat prima înfrângere a lui ACS Poli din această iarnă, scor 1-0, în urma reușitei lui Veljovic.

Formația pregătită de Valentin Velcea a experimentat în acest joc un atac format din trei jucători și a testat totodată fotbaliștii aflați în probe. FK Smederevo de partea cealaltă s-a folosit de acest meci, unul internațional după o perioadă lungă de timp pentru ea, ca de o repetiție generală înainte de încleștarea cu Vojvodina din campionat.

Unica reușită a meciului i-a aparținut atacantului Rade Veljovic, jucător care a mai jucat la Alba Iulia dar a aparținut și de CFR Cluj. Acesta a înscris în minutul 35 cu un șut excelent de la distanță

ACS Poli: Pap – Nohai, Petrovic, Seroni, Marovic – Dobricean, Petre, Poparadu – Boldea, Dina, Nanu. După pauză au intrat: Coca, Redjepi, Miculescu, Bocșan, Todorov, Goge, Artean, Trandu, Bălace, Boștină, Szekely, Bărbuț, Suru, Kuburovic, Enciu. Kuburovic și Suru sunt deocamdată doar în probe.

Următorul joc al timișorenilor va avea loc sâmbătă, 23 februarie, tot în Serbia cu formația de ligă secundă Radnicki Nova Pazova.

Ultima înfrângere a lui ACS Poli data de la finalul lunii august, când noua formație bănățeană a fost învinsă de Șoimii Pâncota în Cupa României, în prelungiri.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Foto: acspoli.ro

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă