ACS Poli, egal norocos cu Vulturii din Lugoj

25 Aug. 2012, 17:26 Pregătiri, amicale
ACS Poli,** egal norocos cu Vulturii din Lugoj

După o serie de meciuri câștigate, unele chiar concludent, ACS Poli nu a făcut același lucru în partida cu Vulturii 2009. Oaspeții stadionului Dan Păltinișanu au venit să dea o replică bună și să arate că pe malul Timișului la Lugoj se joacă un fotbal bun. Și au reușit acest lucru, în fața unei echipe alb-negre destul de apatice, care nu prea a avut chef de joc.

Gazdele au început cu Ovidiu Petre la mijloc, semn că „Sârmă” va semna în cele din urmă cu clubul bănățean. Apărarea lui Poli a fost compusă din jucători care ar putea începe titulari în B2, iar cu excepția a unu sau doi jucători, Velcea a aruncat în luptă, oameni pe care se poate baza în noul sezon. De cealaltă parte, Cosmin Stan a folosit aproape o formație ideală, lipsind totuși câțiva titulari incontestabili din sezonul trecut.

Meciul a fost o luptă surdă la mijlocul terenului, Vulturii exercitând un pressing agresiv, care a avut darul de a nu apropia prea mult echipa gazdă de poarta excelentului Micșa. Doar Ovidiu Petre a forțat câteva șuturi în primul mitan, fără a modifica tabela. Aceeași desfășurare de forțe și în partea secundă, însă ambii tehnicieni au rulat întregul lot avut la dispoziție. La Poli au intrat și trialiștii Voicu și Suarez, primul impresionând în mod plăcut, în timp ce argentinianul a fost absent din joc.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 73, după ce Crișan a recuperat o minge și l-a deschis pe Luci Stoica, atacantul de buzunar reușind să introducă balonul în poartă. ACS a egalat în minutul 84, după ce Voicu a finalizat din apropiere o centrare perfectă a lui Trandu. Chiar dacă Șeroni putea marca pentru 2-1, rezultatul de egalitate este cel mai echitabil, la cum au decurs lucrurile în teren. De notat și eliminarea lui Dobriceanu, acesta luând două galbene și implicit roșu în doar câteva minute. Decarul a dezamăgit din nou…

ACS Poli (antrenor Vali Velcea): Kirev – Nihai, Petrovic, Șeroni, Marovic, Goge, Ov. Petre, Poparadu, Anițoiu, Enciu, Boștină. Au mai jucat: Coca – Rațiu, Miculescu, Artean, Dobriceanu, Daminuță, Trandu, Voicu, Suarez.

Vulturii Lugoj (antrenor Cosmin Stan): Micșa – Patrona, Hromei, Ștreangă, Ardelean, Mânecan, Rebenciuc, Drăguș, Ploscariu, Precupan, Bărbulescu. Au mai jucat: Dragostin – Ticană, BVuliga, Vânătu, Crișan, Stoica, Șerban, Boldea, Anagor, Argatu.

Cosmin Stan: „A fost cel mai bun joc al nostru”

Vulturii 2009 Lugoj au făcut un meci excelent pe Dan Păltiniașnu. S-a văzut la jucători ambiția antrenorului Cosmin Stan… Acesta s-a declarat mulțumit de scor, dar și de evoluția băieților săi.

„Noi am venit aici cu gândul să nu ne facem de rușine. Știam că jucăm contra unei echipe mai valoroase ca a noastră și tocmai de aceea am încercat să compensăm prim ambiție și determinare. Echipele mici, cum este și cazul nostru se mobilizează mai bine cu formații mai mari și așa a fost și în cazul de față. A fost cel mai bun joc al nostru de până acum. Am făcut un pressing agresiv, am aglomerat centrul terenului, tocmai ca să nu ajungă ei ușor la poarta noastră. Am avut și câteva ovazii de gol, deci este bine că am și marcat și nu am pierdut aici”, a spus Cosmin Stan după joc.

Acesta a mai declarat că obiectivul trasat de conducere este menținerea în liga a III-a, iar la formația lugojeană mai este loc de veniri, unul dintre jucătorii care ar putea apărea în lot fiind Bogdan Steop.

Sursa: Banat Sport

25 Aug. 2012, 17:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă