ACS Poli, bătută amical de Mama Mia

ACS Poli,** bătută amical de Mama Mia

Formația pregătită de Dan Alexa continuă să nu fie foarte convingătoare în fața porții. Lotul lui ACS Poli a fost împărțit în două pentru testele din weekend. Primul dintre ele a fost picat azi în fața divizionarei C Mama Mia Becicherecu Mic, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat din penalty de către Ungureanu. La final „Chirurgul” s-a arătat mulțumit doar de tinerii trimiși în teren, Vlad Dragomir arătând un potențial mare.

Deși au jucat doar în urmă cu două zile în Cupă contra lui UTA Bătrâna Doamnă (0-3), „pizzerii” s-au întrebuințat serios cu divizionara secundă timișoreană. Ce-i adevărat Alexa nu a mizat decât pe o parte dintre titulari. Încă din start, oaspeții, care au fost aproape la fel de bine să împartă „Dan Păltinișanu” cu ACS Poli, au avut câteva atacuri bune. Hecsko nu a concretizat lovitura liberă obținută după un henț al lui Nuno Claro în afara careului iar șuturile lui Zurbagiu și Silaghi au ocolit poarta lusitanului. De partea cealaltă puștiul Dragomir a încântat prin jocul său. Putea marca atât cu capul, cât și cu piciorul. În partea secundă și-a trecut în cont și o bară.

La pauză scorul a fost 0-0 iar singura modificare a tabelei a venit în urma unei intervenții ratate a lui Petre în propriul careu. Veteranul lui ACS Poli a faultat iar Ungureanu a marcat fără probleme de la punctul cu var. Silaghi, fost polist, a fost aproape de 0-2, în timp ce pentru „galbeni” Poparadu a avut încă două șuturi bune de la distanță, dintre care unul a zguduit transversala pe final. Per total însă ACS Poli, deși a dominat, a făcut-o steril iar efectul „Monumentalului” a fost de partea „pizzerilor”.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical pe Sport9.ro

ACS Poli Timișoara: Nuno Claro – Motreanu, Petre (cpt.), Todorov, Morariju – Balaure, Keita, V. Dragomir, Trandu – Szekely, Boldea. Au mai intrat: Haidău – Popovici, Nanu, Mezin și Poparadu.

Mama Mia Becicherecu Mic: Filip – Ștefanovici, M. Toma, Hecsko, Hodiș – Z. Radu, Zurbagiu (cpt.), Luță, Tăbăcaru – Steop, Silaghi. Au mai intrat: Telescu, C. Doană, Ungureanu, Mancaș, Molcuț, Cădariu, Postolache.

Pe aceeași temă