ACS Poli a trecut greu de juniori Jimboliei

23 Jul. 2012, 17:01 Pregătiri, amicale
ACS Poli** a trecut greu de juniori Jimboliei

Caruselul amicalelor susținute de noua echipă a județului, ACS Poli, este în toi. După ce sâmbătă seara, o formulă a doua a formației, pierdea cu Lugojul, 1-2, duminica dimineața, „selecționabilii” și trialiștii au jucat cu divizionara D Marcel Băban Jimbolia, o echipă formată doar din juniori.

Meciul nu a fost floare la ureche pentru Poli, care a avut un adversar ambițios, care s-a închis bine în apărare și care a venit la Timișoara pentru a face un meci bun. Niță a deschis scorul pentru oaspeți încă din minutul 8, după care gazdele au alergat până la final după o victorie de moral. În minutul 32, Artean a egalat din 11 metri, iar în minutul 85 Boștină a înscris din careul mare pentru scorul final de 2-1.

Multe concluzii nu se pot desprinde după acest joc. Poliștii sunt destul de obosiți și nu au o stare mentală foarte bună, atâta timp cât viitorul lor este incert. La antrenamente sunt peste 40 de jucători și se preconizează și alte veniri. Nici pe banca tehnică nu este mai multă liniște, deoarece nici antrenorii nu știu ce le poate aduce ziua de mâine.

Poli, prima repriză: Coca, Dăruială, Tânc, Șeroni, Demba, Boldea, Artean, Trandu, Nanu, Boștină, Vântură.
Poli, repriza secundă: Amarinei, Iovan, Zaluschi, Niculescu, Toma, Constantinescu, Chivoiu, Daminuță, Vădrariu, Anagor și Dobricean (Boștină).

Sursa: Banat Sport

23 Jul. 2012, 17:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă