ACS Poli a „stins” ieri Flacăra Azi poate stopa CFR-ul

Marius ANGHEL 08 Dec. 2012, 11:32 Pregătiri, amicale
ACS Poli a

ACS Poli Timișoara și-a disputat ieri penultimul meci amical înainte de vacanța de iarnă, test pe care l-a câștigat fără drept de apel, 4-0, în fața liderului Seriei a IV-a a Ligii a III-a, Flacăra Făget.

În meciul de verificare disputat în după amiaza zilei de vineri, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, golurile echipei antrenate de Valentin Velcea au fost marcate de Enciu (dublă), Boștină și Bălace (din penalty).

Tehnicianul echipei de pe locul al doilea al Seriei a II-a a ligii secunde nu și-a menajat nici de această dată jucătorii, aceștia jucând din primul minut în formula: Kirev – Redjepi, Petrovic, Seroni, Marovic – Goge, Poparadu, Trandu, Nanu – Boldea, Enciu. După pauză au mai intrat Gherasim, Iovan, Miculescu, Nohai, Artean, Daminuță, Dobricean, Bălace, Boștină, Bărbuț și Morariu (jucător în teste, ultima dată la Chindia Târgoviște).

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical câștigat cu 4-0

Astăzi, de la ora 12:00, va avea loc, pe arena de lângă Gara Mare, meciul CFR Timișoara – ACS Poli, ultimul amical pentru ambele echipe înainte de vacanța de iarnă.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: acspoli.ro

Marius ANGHEL 08 Dec. 2012, 11:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă