ACS Poli a remizat pentru a treia oară în Antalya! Timișorenii au fost egalii Viitorului Constanța

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 20:03 Pregătiri, amicale
ACS Poli a remizat pentru a treia oară în Antalya!** Timișorenii au fost egalii Viitorului Constanța

În penultimul meci din stagiul de pregătire din Antalya, ACS Poli a remiza alb, 0-0, cu echipa din Liga I, Viitorul Constanța. Timișorenii s-au opus cu brio încercărilor fotbaliștilor formației constănțene să-i ofere o victorie în dar lui Gică Hagi. „Regele” își sărbătorește astăzi cea de-a 48-a aniversare.

ACS Poli a rămas neînvinsă în stagiul din Turcia și după cel de-al șașelea ei test. În urma egalului cu Viitorul, timișorenii au înregistrat cea de-a treia remiză, pe lângă celelalte trei victorii obținute în Antalya.

În prima repriză, Șerban (10) a intervenit excelent la lovitura de cap a lui Szekely, constănțenii replicând prin Lazăr (27), care a șutat puternic de la 25 metri, însă portarul Coca a respins de sub transversală. După reluare Târnovan (61) a încercat și el vigilența noului intrat Kirev cu un șut de la 20 metri, însă goalkeeper-ul timișorenilor a scos din vinclu.

ACS Poli a fost aproape de gol în minutul 72 prin Dina, care a pătruns în careu și a reluat puternic, însă Șerban a respins spectaculos în corner. Meciul s-a încheiat cu execuția lui Dică, de la marginea careului, dar mingea a trecut puțin peste poartă.

FC Viitorul: Șerban – Țîru, Puțanu, Turcu, Târnovan, Vaștag, Lazăr, Nikolov, Tănase, Rusu, Mitriță. Au mai jucat: Albu, Dică și Larie.

ACS Poli: Coca – Redzepi, Bocșan, Miculescu, Todorov – Dobricean, Artean, Trandu, Nanu – Szekely, Enciu. După pauză, au intrat și ceilalți componenți ai lotului.

FC Viitorul nu a putut conta în această partidă pe Aurelian Chițu (prezent la lotul național al României), Denis Alibec (revenit în România după ce a fost la naționala României), Alexandru Buzbuchi, Mihai Bălașa, Romario Benzar, Alin Cârstocea, Alin Toșca, Cristian Gavra (toți șase prezență la lotul de tineret), Claudiu Herea, Sebastian Mladen și Vasilică Cristocea (ultimii trei accidentați).

Delegația constănțenilor se va întoarce în România în cursul zilei de miercuri (6 februarie), însă va reveni în Antalya pentru al doilea stagiu de pregătire al acestei ierni (11-22 februarie).

De partea cealaltă, ultimul test al formației timișorene în Antalya va fi joi, 7 februarie, împotriva campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica.

Foto: FB Academia Hagi

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 20:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă