ACS Poli a pierdut primul test din cantonamentul din Antalya, cu o formație de prima ligă slovacă. Răchită l-a trimis pe teren din primul minut pe italianul venit în probe

ACS Poli a disputat, duminică, primul joc de verificare din cantonamentul din Antalya, unde se pregătește în stațiunea Side. După victoriile la limită de la Timișoara cu Fortuna Becicherecu Mic (1-0), CSC Ghiroda și Giarmata Vii (1-0), de data asta a venit și prima înfrângere pentru trupa antrenată de Valeriu Răchită, 0-1 cu slovacii de la Ruzomberok, locul 4 din prima ligă moravă.

Timișorenii l-au avut în formula de start pe italianul Lorenzo Paramatti, fundaș central venit direct în Antalya pentru a dat probe. Slovacii au dominat destul de clar prima repriză, când românii au avut două ocazii. Mai întâi, după o fază între Drăghici și Rogoveanu, iar apoi la un șut al lui Bîrnoi, scos de portarul adversarilor, la ultima fază a primei reprize. Scorul a fost însă deschis din minutul 37, după un șut puternic, care l-a învins pe portarul Cristian Avram.

La reluarea jocului, slovacii au avut un șut în bară în minutul 51. Pop și Olteanu au încercat să înscrie, pentru ca în minutul 78, Giani Stere să tragă și el în bară. În prelungiri, slovacii au avut șansă să se desprindă, dar Began a salvat faza ce putea face ca meciul să se termine cu 2-0.

Răchită a folosit 15 jucători în acest meci, cu patru schimbări. În cantonament, timișorenii au 18 jucători, cu tot cu italianul venit în teste.

ACS Poli Timișoara: Cr. Avram – Motreanu, Paramatti, Bilia, Vl. Olteanu – D. Munteanu, L. Oprea – Golda, Rogoveanu, Bîrnoi – Oct. Drăghici
Au mai intrat: Began, Ghidurea, Codrea, Dav. Pop

Marți, ACS Poli are alt test, cu Dinpro 1, formație din liga secundă a Ucrainei.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă