ACS Poli a pierdut amicalul cu Șoimii Pâncota

08 Aug. 2012, 15:49 Pregătiri, amicale
ACS Poli** a pierdut amicalul cu Șoimii Pâncota

O echipă formată din rezervele lui ACS Poli și din juniorii de perspectivă ai clubului a întâlnit proaspăt divizionara C Șoimii Pâncota pe arena Știința. Ce se dorea un test util pentru trupa trioului Velcea-Petruescu-Stoicov s-a dovedit un fiasco, vizitatorii impunându-se cu 4-2, după ce la pauză aveau deja 3-0.

Într-o perioadă în care la clubul bănățean lipsește cu desăvârșire profesionalismul, al conducerii administrative, dar și din punct de vedere organizatoric, aceste rezultate nu ar trebui să mai mire pe nimeni. Majoritatea jucătorilor, saturați de promisiuni deșarte, nu pun suflet în aceste partide, și pe de o parte este și de înțeles, mai ales că unii dintre ei nu au văzut niciun salariu în 2012, iar viitorul lor este sub semnul incertitudinii. „Niciun jucător nu a semnat cu noul club și nici antrenorii”, ne-a spus o sursă din club.

Sub aceste auspicii, Șoimii au dominat meciul și au arătat ca o echipă bună de liga a III-a. S-au impus meritat cu 4-2 și au plecat acasă mulțumiți. Golurile echipei ce a jucat astăzi în echipamentul Recașului din sezonul trecut au fost reușite de Dorinel Rotariu (remarcatul partidei) și Boștină.

Și cum la fiecare meci al ACS-ului sunt și fețe noi, așa s-a întâmplat și de această dată. Au fost încercați Stroe (Dela Tulcea), Anițoiu (fost LPS Banatul) și Scărlătescu (ex CFR Timișoara și Jiul).

Iată și echipa folosită astăzi: Ostafie – Dăruială, Bocșan, Chivoiu, Anițoiu, Scărlătescu, Fuchs, Marcio, Stroe, Rotariu, Boroiban. Au mai jucat: Iordache, Daminuță, Boștină, Toma.

Sursa: Banat Sport

08 Aug. 2012, 15:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă