ACS Poli a învins greu Ripensia: doar 1-0 cu echipa din liga a șasea!

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 17:31 Pregătiri, amicale

ACS Poli și Ripensia s-au întâlnit astăzi, într-un amical 100% timișorean. Chiar dacă au întâlnit o echipă ce joacă în ultimul eșalon, jucătorii lui Vali Velcea nu au reușit să marcheze niciun gol în prima repriză. Poarta Ripensiei a fost perforată abia în minutul 81, când Flavius Petrișor a marcat un autogol. A fost singurul gol al amicalului disputat pe unul din terenurile de antrenament din complexul „Dan Păltinișanu”.

Pentru ACS Poli au jucat: Kirev – Iovan, Petrovic, Șakir, Marovic – Goge, Poparadu, Trandu, Nanu – Boldea, Enciu. Pe parcursul jocului, au mai intrat: Gherasim, Nohai, Șeroni, Miculescu, Todorov, Artean, Anițoiu, Daminuță, Bălace, Dobricean și Boștină.

Ripensia a început meciul în formula: Mercescu – Petrișor, H. Mureșan, Rumegă, Păscăleanu, C. Radu, Michi, Costândana, A. Popa, Nichițean, Boghian. Au mai jucat: Filip, Petre, Mogoș și Năvală.

Înainte de începerea meciului, jucătorii ambelor echipe au purtat tricouri inscripționate cu mesajul „Alături de Stresi”. Este vorba de un suporter timișorean care a suferit un grav accident rutier și se află în comă. Gestul celor două cluburi este lăudabil, mai ales că „Stresi” este un susținător al lui ASU Politehnica.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 17:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă