ACS Poli a învins amical pe Național Sebiș

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 18:26 Pregătiri, amicale
ACS Poli a învins amical pe Național Sebiș

ACS Poli trebuia să joace astăzi în Serbia cu Radnicki Nova Pazova, dar din cauza terenurilor impracticabile meciul a fost anulat. În aceste condiții, gruparea bănățeană s-a „întreținut” cu un adversar de tradiție, Național Sebiș, grupare arădeană de liga a III-a.

Vali Velcea a început cu un 11 care ar putea evolua și în partida cu UTA de peste două săptămâni. Cu tânărul Pap titularizat și cu un cuplu de atacanți în mare parte sigur, Boldea (foto) – Dina. Terenul greu a făcut viața grea jucătorilor, dar aceștia nu au făcut rabat de la efort, dorind să-și mulțumească antrenorii. După o primă ocazie a lui Nanu, mijlocașul stânga a făcut o cursă în viteză caracteristică și o centrare pentru golgheterul Boldea, care a pus simplu, capul, pentru 1-0, minutul 21. Gazdele au menținut presiunea la poarta vizitatorilor și Mihai Dina a scos un 11 metri. Căpitanul Ovidiu Petre nu l-a putut învinge pe portarul advers, demonstrând că nu este o soluție pentru loviturile de departajare. Și cum ocazia se răzbună, Nohai a deviat nefericit în propria poartă o centrare de pe stânga, în minutul 40, 1-1, scor la pauză.

Gruparea în alb și negru a întețit atacurile în partea secundă, cu Szekely în prim plan, acesta, introdus în partea a doua l-a găsit apoi pe Boldea, care a reușit dubla, 2-1. În ciuda altor ocazii, tabela nu mai avea să se modiifice, iar ACS obține un succes meritat cu o echipă bună de liga a treia, care are în componență doi brazilieni, dar și jucători care s-au remarcat la echipele din Timiș, ca Alin Coțan, Bozian și Mohamed.

Pap – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic – Goge, Petre, Poparadu, Nanu – Boldea, Dina. După pauză au intrat Coca, Redjepi, Bocșan, Bălace, Trandu, Bărbuț și Szekely.

„A fost un test foarte binevenit, în fața unei echipe arțăgoase. A contat să ne facem antrenamentul, ca ritm de joc. După părerea mea, a fost un joc bun, ținând cont de starea terenului care a fost impracticabil. Până la urmă, asemenea terenuri putem întâlni și în campionat și e bine pe de o parte că ne putem adapta. E bine că Sebiul n-a făcut doar act de prezență, s-au întrebuințat la maximum și mă bucur că fotbalul din vest are echipe cu care se poate juca” a declarat Valentin Velcea

 

Sursa: BanatSport

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 18:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă