ACS Poli a înscris opt goluri în ultimul amical înainte de anunțul că va juca în noul sezon tot în Liga 1

Marius ANGHEL 21 Jul. 2016, 14:07 Pregătiri, amicale
ACS Poli a înscris opt goluri** în ultimul amical înainte de anunțul că va juca în noul sezon tot în Liga 1

Înaintea anunțului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal de reprimire în Liga 1, ACS Poli Timișoara a disputat miercuri seară un amical cu echipa de liga a patra Progresul Gătaia. Victoria formației lui Ionuț Popa a fost una concludentă, 8-1 fiind scorul final al întâlnirii.

Desfășurat pe durata a două reprize a câte 35 de minute, meciul arbitrat chiar de antrenorul Ionuț Popa, a fost întrerupt de câteva ori, în special pentru exersarea unor faze fixe. Golurile au fost marcate de Bărbuț, Roșu, Elek, Cânu, Artean (de două ori), Vraciu și Drăghici, respectiv Mihali.

ACS Poli a evoluat în prima repriză cu: Straton – Străuț, Cânu, Șeroni, Neagu – Artean, Roșu – Bărbuț, Croitoru, Vădrariu – Elek. Pe parcurs au mai intrat Curileac – Scutaru, Doman, Popovici, Vraciu, Bîrnoi, Mailat, Popovici și Drăghici.

Următorul amical al timișorenilor ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, cu Vulturii Lugoj, însă cel mai probabil acesta nu se va mai disputa, deoarece echipa urmează să întâlnească luni, 25 iulie, de la ora 21:00, pe teren propriu, pe FC Botoșani, în prima etapă a sezonului 2016-2017 al Ligii 1!

Foto: acspoli.ro

Marius ANGHEL 21 Jul. 2016, 14:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă