ACS Poli a încheiat stagiul din Antalya cu o victorie cu Buducnost!

Marius ANGHEL 08 Feb. 2013, 11:27 Pregătiri, amicale
ACS Poli a încheiat stagiul din Antalya** cu o victorie cu Buducnost!

Formația pregătită de Valentin Velcea se va întoarce acasă cu un bilanț de invidiat în amicalele din Turcia: 4 victorii și 3 remize. ACS Poli a trecut joi, în ultimul amical din Antalya, de campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica, cu 1-0. Golgheterul echipei, Nicu Cristian Boldea, a semnat singura reușită a meciului.

Timișorenii au început jocul cu formația ex-iugoslavă într-o formulă care ar putea fi la fel de bine folosită în prima etapă cu UTA. Până atunci însă mai sunt posibile multe modificări. ACS Poli a marcat singurul gol al partidei prin Nicu Boldea, golgheterul din tur al echipei, cu șapte goluri. Acest gol reprezintă însă prima reușită din această iarnă pentru mijlocașul transformat în atacant.

ACS Poli: Coca – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic – Goge, Poparadu, Trandu, Bălace – Boldea, Dina. După pauză, au intrat și ceilalți componenți ai lotului.

Formația bănățeană din Liga a II-a va încheia vineri cantonamentul din Turcia, urmând să ajungă în noaptea de vineri spre sâmbătă în Banat. Următorul amical va fi la Lugoj cu Vulturii, miercuri, 13 februarie, ora 15.

Iată rezultatele complete din Antalya:

Eyupspor (Turcia, L3), 1-0
Khazar Lankaran, 2-0
Neftchi Baku, 2-1
FC Magdeburg (Germania, L4), 2-2
FC Tobol, 1-1
Viitorul Constanța, 0-0
Buducnost Podgorica, 1-0

Abonamentele pentru retur, în vânzare din 11 februarie

ACS Poli va pune în vânzare abonamente și bilete pentru returul campionatului Ligii a II-a de luni, 11 februarie. Prețurile acestora sunt aceleași raportat la tur, doar că la începutul sezonului fanii puteau beneficia de o reducere dacă își cumpărau „Policard” pe tot sezonul 2012-2013. În tur tribunele stadionului „Dan Păltinișanu” au fost slab populate, rareori înregistrându-se peste 500 de spectatori.

Iată prețurile: Tribuna 0 – 60 de lei, Tribuna I: 40 de lei, Tribuna II: 30 de lei, Loje: 125 de lei și VIP: 175 de lei. Biletele de asemenea vor avea aceleași prețuri ca în tur: Tribuna 0 – 10 lei, Tribuna I: 7 lei, Tribuna II – 5 lei și Loje – 20 de lei.

Abonamente vor putea fi cumpărate zilnic, în timpul săptămânii (între orele 9 și 17) de la biroul situat la stadionul „Dan Păltinișanu” (lângă vestiare). Informații suplimentare, la telefonul 0256 228 627.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 08 Feb. 2013, 11:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă