ACS Poli a încheiat anul cu o victorie în zăpadă contra CFR-ului timișorean!

Marius ANGHEL 09 Dec. 2012, 10:45 Pregătiri, amicale
ACS Poli a încheiat anul cu o victorie în zăpadă** contra CFR-ului timișorean!

Deși vremea nu recomanda un astfel de joc, elevii lui Valentin Velcea s-au întâlnit cu cei ai lui Andrei Pobega din Liga a IV-a. Partida disputată pe o ninsoare abundentă s-a încheiat cu victoria trupei vizitatoare la Gara Mare, scor 2-0, prin golurile realizate de Sakir și Szekely în repriza secundă.

Echipa fanion a orașului nu și-a menajat performerii din turul B2 și a evoluat în ninsoare cu CFR Timișoara (locul 5 în D). Dacă în prima parte jucătorii nu au găsit calea spre gol prin viscolul abătut asupra Banatului, rezervele superioare valoric ale divizionarei secunde au tranșat jocul în repriza a doua.

Macedoneanul Sakir Redzepi a deschis scorul după o oră de joc iar atacantul Szabolcs Szekely, revenit după problemele medicale avute, l-a majorat peste doar opt minute. Ambii marcatori au venit de pe bancă.

Antrenorul Valentin Velcea a apelat la un prim unsprezece experimental în care a fost inclus din nou fundașul central Ovidiu Morariu (ex-Chindia). Gruparea de la „Dan Păltinișanu” va mai efectua un antrenament de refacere duminică. Jucătorii vor intra apoi în vacanță până pe 10 ianuarie.

ACS Poli: Gherasim – Iovan, Morariu (probe), Miculescu, Bălace – Goge, Artean, Daminuță, Nanu – Boștină, Enciu. Au mai jucat: Kirev – Sakir, Petrovic, Șeroni, Nohai, Poparadu, Dobricean, Trandu, Marovic, Boldea și Szekely.

CFR Timișoara: Toma – Năstase, Hrițcan, D. Oberșterescu, Zele – Crișan, Parfenie, Neamțu, Ițu – Iorgovan, Ionaș. Au mai jucat: Vlad – Livădaru, Dragotescu, Brânzan, S. Staicu. Andrei Pobega a mai trimis pe final patru puști născuți în 1997 (!).

Feroviarii nu au încheiat nici ei pregătirea după finalul turului. CFR-ul va mai jucat în sală două amicale: marți și joi. Pauza de iarnă va fi luată între 20.12.2012 și 21.01.2013.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)
Foto: acspoli.ro
 

Marius ANGHEL 09 Dec. 2012, 10:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă