ACS Poli a câștigat „antrenamentul” cu Caransebeș

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 15:21 Pregătiri, amicale

Echipa antrenată de Vali Velcea a stat în această etapă de ligă secundă, astfel că timișorenii și-au programat un meci amical cu FC Caransebeș. Gazdele au câștigat, fără să se întrebuințeze prea tare, un meci jucat în condiții de ceață, la o temperatură de 6 grade Celsius.

După o primă repriză săracă în faze de poartă, ACS a deschis scorul în minutul 47. Daminuță, la doar două minute după ce a fost introdus pe teren, a executat o lovitură liberă de la 40 de metri, iar fundașul Petrovic a marcat din mijlocul careului, cu o lovitură de cap. A fost unicul gol al unui meci jucat cu mai puțin de 50 de spectatori în tribune.

ACS Poli a început în formula: Kirev – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic – Goge, Trandu, Bălace, Nanu – Boldea, Szekely. Au mai jucat: Coca, Gherasim, Iovan, Redjepi, Daminuță, Artean, Dobricean, Miculescu, Boștină și Enciu.

Antrenorul echipei din Caransebeș a utilizat următorul prim unsprezece: Cioloca – Scărlătescu, Opriș, Dubei, Nemțescu – M. Stancu, Suru, Ad. Ganea – Bârsan, Staicu, Vucea. Au mai jucat: Firoiu, Vijulie și Șandru.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 15:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă