ACS Buftea a remizat cu CS Ștefănești! Bădoi a testat jucători de la decedata Viitorul Domnești

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 14:22 Pregătiri, amicale
ACS Buftea a remizat cu CS Ștefănești!** Bădoi a testat jucători de la decedata Viitorul Domnești

Plecarea lui Kiriță de la Buftea l-a lăsat pe Vali Bădoi titular cu forțe depline pe banca tehnică a Buftei și cum vremea a permis-o, acesta a testat ieri o serie de jucători, majoritatea provenind de la recent decedata Viitorul Domnești. Adversari le-au fost cei de la CS Ștefănești, o echipă care s-a primenit cu un cvartet de juniori talentați din curtea lui Dinamo, adică Florin Anton, Ghinea, Ursache și Neculai.

Meciul a avut un ritm alert, cu multe ocazii de poartă, partea leului aparținându-i echipei de Liga a III-a, dar scorul la pauză a fost doar 0-0. După pauză s-au marcat și singurele goluri ale meciului. Gafița a deschis scorul de la punctul cu var, pentru ca Slobozeanu să restabilească egalitatea.

Cele două echipe ilfovene își vor continua programul cu câte un amical. Astăzi, Ștefăneștiul se va duela cu Chiajna II, echipă care a remizat marți cu Clinceni, scor 1-1. În schimb, Buftea va avea un amical pe teren propriu vineri cu CS Popești Leordeni, dar și încă unul marțea viitoare, cel mai probabil cu Corbeanca.

Sursa: Ilfov Sport

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 14:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă