Achizițiile Chindiei au punctat în amicalul cu ACS Berceni. Neguț e golgheter

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 15:16 Pregătiri, amicale
Achizițiile Chindiei au punctat în amicalul cu ACS Berceni.** Neguț e golgheter

La finalul cantonamentului susținut în ultimele zile la Mogoșoaia, Chindia Târgoviște a obținut o nouă victorie în amicale. În cel de-al doilea test din această iarnă, echipa lui Nicolae Croitoru a trecut, miercuri, de ACS Berceni cu scorul de 3-1.

Liviu Mihai a deschis scorul în prima repriză a amicalului cu ACS Berceni, însă rezultatul la pauză a fost egal. În partea a doua, noile achiziții Georgian Honciu și Cristian Neguț au majorat scorul în favoarea Chindiei și totodată au și stabilit rezultatul final al întâlnirii.

Neguț, atacantul adus de la Urban Titu, din Liga 3, este golgheterul Chindiei în aceste meciuri de pregătire, după ce în primul amical, cel câștigat cu 5-0 în fața Aninoasei, a înscris de două ori.

Pentru Chindia, în prima repriză au evoluat: Gârlea – Pătru, Vătavu, Bg. Matei, Martac – Bg. Vasile, Anton, Grigore, Neniță – Cherchez, L. Mihai. În repriza secundă au jucat: Meilă – Pătru, Bg. Dinu, Ispas, Martac – Honciu, Bg. Vasile, Parghel, Stoica – D. Popa, Neguț.

Augustin Voinea, accidentat, și Cornel Dinu, învoit pentru a susține examenul auto, au absentat de la meciul cu ACS Berceni.

Următorul amical al Chindiei va avea loc sâmbătă, la Pitești, cu SCM-ul antrenat de Nicolae Dică.

Foto: DBSport

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 15:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă