Academica s-a chinuit cu niște puști

Mihai Andries 10 Aug. 2014, 01:29 Pregătiri, amicale
Academica s-a chinuit** cu niște puști

Fotbaliștii de la FC Academica au disputat, joi seară, pe stadionul Ni­colae Dobrin, cel de-al doilea joc de pregătire în fața piteștenilor. Echipa de fotbal adoptată de Primăria Pitești  a întîlnit pe Pandurii II, formație pregă­tită de fostul jucător de la FC Argeș Adrian Bogoi. Confruntarea dintre cele două echipe a fost cîștigată de fotbaliștii de la Academica, ce s-au impus cu 4-2, însă prestația elevilor lui Marius Baciu a lăsat mult de dorit.

Echipa condusă de fostul arbitru Dan Lăzărescu nu a arătat ca o formație care se bate la promo­va­re, ci ca una mediocră, care vizea­ză un loc călduț de mijlocul clasa­mentului. În multe momente ale jo­cului, gazdele făceau marcaje largi, iar adversarii treceau cu mare u­șurință pe lîngă ei. Nesincroni­ză­ri­le din apărare au fost la ordinea zi­lei, iar în afară de cele două goluri marcate, tinerii jucători gorjeni și-au trecut în cont și alte oportunități de a înscrie. Golurile echipei din Clinceni au fost marcate de Pătu­lea și Tătar, în prima repriză, res­pectiv Dedu și Buia, după pauză. Tot în dreptul ilfovenilor poate fi tre­cut și un autogol al lui Marciuc.

Oficialii Academicii sînt convinși că echipa va arăta altfel la partida următoare de miercuri, cu FC Olt. „A fost un meci de verificare cu final de cantonament, am avut a­numite teme și nu am urmărit re­zultatul. În perioada următoare vom lucra la omogenitatea echipei. Vor mai apărea 2-3 jucători. Pînă a­cum, la fiecare meci de verificare am încercat să alcătuim două e­chipe echilibrate, nimeni nu este în acest moment titular incontes­ta­bil. Am vrut să împărțim minute­le în așa fel încît fiecare jucător să joace acelasi număr de minute”, a spus după meci se­cundul Marcel Abăluță.

FC Academica, I repriză: Lungu – David, Popa, Marciuc, Susu – Vențer, Pătrașcu, Pușcaș, Tătar, Hamed Kone, Pătulea. Pe parcurs au mai intrat Gudea – Nițu, Buia, Szabo, Dedu și Drăgăniță. Antrenor: Marius Baciu.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 10 Aug. 2014, 01:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă