Academica Clinceni, câștigătoare în fața Oțelului printr-un autogol. Gălățenii au avut o repriză promițătoare în fața divizionarei secunde

Academica Clinceni, câștigătoare în fața Oțelului printr-un autogol.** Gălățenii au avut o repriză promițătoare în fața divizionarei secunde

La final de cantonament desfășurat la baza proprie, Academica Clinceni a desfășurat, astăzi, un nou meci amical, contra echipei suporterilor gălățeni. SC Oțelul a venit tocmai până la București pentru a juca un test cu echipa pregătită din această iarnă de Ilie Poenaru. Rezultatul a fost unul favorabil ilfovenilor, care s-au impus la limită, cu 1-0, după un autogol.

Desfășurat pe terenul sintetic al Complexulului Sportiv „Ion Țiriac”, în cartierul Pantelimon, amicalul dintre Academica Clinceni și SC Oțelul Galați, a patra clasată din Seria 1 a Ligii 3, a fost decis de autogolul portarului Udeanu. Acesta a respins greșit, în propria poartă, după ce Bogdan Barbu a centrat la bara a doua dintr-o lovitură de colț. Prima ocazie de gol a meciului i-a aparținut tot lui Bogdan Barbu. Mijlocașul a executat o lovitură liberă, la colțul scurt, însă Udeanu a fost salvat atunci de bara din stânga sa.

Prima repriză a fost dominată autoritar de Academica. În repriza secundă, după ce ambele echipe au făcut schimbări multiple, Oțelul a ținut jocul aproape mereu în jumătatea adversă, dar dominarea destul de autoritară nu s-a soldat și cu gol marcat. Cea mai mare ocazie a echipei gălățene a avut-o Bârlădeanu, care a ratat din poziție de singur cu portarul.

Academica: Ureche – Dobrescu, Găină, Andr. Răuță, Fl. Achim – Bg. Barbu, Pațurcă, Gliga, C. Gheorghe – Al. Popescu, Vl. Mihalcea. Au mai jucat: Oct. Vâlceanu – Hreniuc, Gal, Baniță, Moldovan, Bg. Ilie, Chitaș.

Oțelul: Udeanu – R. Oprea, Moglan, Ilie, Sevastian – Chiriac, Necșulescu – Stoian, Silvestre, Bahnașu – Cârjan. În parte secundă a meciului au evoluat: Udeanu – Al. David, Moglan (Gâță), Matei, Manău – Necșulescu, Mihnea – Bârlădeanu, Crihană, Stoian – Cârjan (Muscă).

Pentru Academica urmează două zile liberă, jucătorii lui Ilie Poenaru urmând a reveni la antrenamente luni. Următorul amicalul îl au programat sâmbăta viitorare, cu CS Afumați, locația nefiind încă stabilită.

Următorul joc amical al oțelarilor este programat joi, 15 februarie, pe terenul formației CSM Râmnicu Sărat, ocupanta locului 9 în Seria 2 a Ligii 3.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă