Academica Argeș, învinsă de echipa lui Surdu

Mihai Andries 09 Feb. 2015, 00:43 Pregătiri, amicale

În cel de-al doilea meci de pregătire din cadrul turneului pe care îl efectuează în Antalya, echipa lui Marius Baciu a jucat vineri cu moldovenii de la Milsami Orhei. De remarcat că românul Romeo Surdu (foto jos, în stânga) a purtat banderola de căpitan la ocupanta locului doi în clasamentul Diviziei Naționale din Moldova.

Gruparea de peste Prut a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri, perpendicular pe poarta lui Boșneag, executată perfect de internaționalul Petru Racu.

Conduși la pauză cu 1-0, argeșenii au început mult mai bine repriza secundă și au ratat câteva ocazii bune de a restabili egalitatea. Din păcate, un contraatac purtat în viteză de moldoveni l-a adus pe Iavorschi în postura de a îndeplini o formalitate cu jumătate de poartă la dispoziție și avantajul celor de la Milsami s-a mărit la 2-0.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA AMICALUL MILSAMI – ACADEMICA 2-1

Academica a reușit în cele din urmă și golul de onoare prin Vlad Rusu, care a pătruns printre doi adversari și a strecurat mingea printre picioarele portarului advers. Următorul amical al echipei antrenate de Marius Baciu are loc luni, cu echipa bulgară Vereya Stara Zagora.

 

 

Marius Baciu a început partida cu următoarea formulă:  Boșneag – Vențer, Fl. Popa, Vițelaru (cpt.), Sg. Popovici – Olariu, Ispir, Vezan, C. Dedu – S. Chițu, Guerra. Au mai jucat  C. Lungu – Al. David, A. Nițu, Marciuc, Tarek – Jasper Uwa, St. Stancu, H. Koné, Deletic –  Vl. Rusu, Pătulea

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: FC Milsami
 

 

Mihai Andries 09 Feb. 2015, 00:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă