Academica a cedat în fața Viitorului în ultimele două minute

Elevii lui Marius Baciu au avut parte de un amical de top în cursul acestei dimineți, în care s-au duelat la Buftea cu Viitorul lui Gică Hagi. Meciul a avut ritm, cu ocazii de ambele părți, scorul fiind deschis încă din minutul 3 de macedoneanul Nikolov. Până la pauză, tabela a rămas neschimbată, însă în minutul 70 a venit și golul egalizator, reușit de Pătulea.

Din păcate, Academica a capotat chiar în final de meci, atunci când Neacșa (89) și Țîru (90) au adus victoria pentru echipa de Liga 1. De menționat că la gruparea argeșeană nu au evoluat și ultimele achiziții, Vezan și sârbul Deletic, în timp ce Guerra a fost titular în formula gândită de Marius Baciu.

În prima repriză, Academica a evoluat în formula: C. Lungu – St. Stancu, Fl. Popa, Vițelaru, Sg. Popovici – Ispir, Cr. Pușcaș, Olariu, H. Koné – S. Chițu, Guerra. După pauză au evoluat Boșneag – Vențer, A. Nițu, Marciuc (Vițelaru), Al. David – Buia (H. Koné), B. Pătrașcu, C. Dedu, Djaspa – Pătulea, Vl. Rusu

FC Viitorul a început în meciul cu următorul unsprezece: Buzbuchi – Nikolov, Mamele, Puțanu, A. Sava – Benzar, Daminuță – Cerilio, Căt. Munteanu, Tănase – Cioablă. Au mai intrat: Albuț – Vînă, Slv. Pană, Mitriță, Țîru, B. Mitrea, Hagi jr., Perju, Dr. Nedelcu, Al. Neacșa și R. Marin.

Programul Academicii va continua cu un nou amical la Buftea, programat a avea loc miercuri, contra Tunariului. Sâmbăta viitoare se va trage linie înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia cu un meci împotriva celor de la Popești Leordeni.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Gabriel FLUERARIU
 

Pe aceeași temă