Academica a câștigat la scor de neprezentare amicalul cu Urban Titu

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 16:29 Pregătiri, amicale

Rămasă fără adversar în prima etapă a acestui an din cauză că Săgeata Năvodari nu a reușit să găsească finanțare pentru continuarea campionatului, Academica Argeș și-a programat vineri un amical cu Urban Titu. Jucătorii lui Marius Baciu s-au deplasat pentru acest ultim test la baza sportivă de la Hagioaica, acolo unde au câștigat cu 3-0. Valentin Munteanu, din penalty, Sorin Chițu și Caramalău, autogol, au fost marcatorii acestui meci.

Pentru ambele echipe acesta a fost ultimul test înainte de meciurile oficiale. Urban Titu urmează să înceapă returul cu un joc pe teren propriu, pe 6 martie, cu Chindia Târgoviște. De partea cealaltă, Academica va fi gazdă în cea de-a 18-a etapă, în confruntarea cu CS Balotești, însă nu va juca la Pitești, gazonul stadionului „Nicolae Dobrin” urmând a fi refăcut.

În altă ordine de idei, gruparea din Titu și-a completat lotul cu alți doi jucători. Dâmbovițenii au reușit să-i transfere pe Alexandru Roman (atacant de la ACS Berceni) și pe Iulian Vlad (fundaș de la Sportul 2 Studențesc). Primul fotbalist a fost achiziționat pentru o perioadă de șase luni, iar al doilea pentru două sezoane și jumătate.

Urban Titu – Academica Argeș Pitești 0-3 (0-1)
Marcatori: V. Munteanu (11 – pen.), S. Chițu (53), Caramalău (71 – autogol)

Urban: Ghețu – Corbu, Ștefănescu, Caramalău, Mirescu – Dicu – Neguț, Fieraru, Bălșanu, Rădescu – Constantinescu. Au mai jucat: M. Mihai – Ivașcu, Vlad, Nedelcu, Sima, Roman, Tuță. Antrenor: Cristian Bădoiu

Academica: C. Lungu – Vențer, Popa, Vițelaru, Popovici – S. Stancu, Ispir, V. Munteanu, Deretic – Pătulea, Hamed. Au mai jucat: Nițu, David, Marciuc, M. Chițu, S. Chițu, Vezan, Buia, A. Radu, Dedu. Antrenor: Marius Baciu

Academica Argeș se menține pe locul 3 în clasamentul Seriei I a Ligii 2 după ce a câștigat la „masa verde” meciul cu Săgeata Năvodari, așa cum și Rapid CFR Suceava a făcut cu Unirea Slobozia. Liderul FC Voluntari s-a impus cu emoții la Brăila, scor 1-2, după ce inițial a fost condusă.

Foto: Facebook Urban Titu

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 16:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă