Academica a câștigat amicalul cu georgienii de la FC Zugdidi. Urican: „Am trecut peste o formație cu un joc ceva mai bărbătesc”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 13:32 Pregătiri, amicale
Academica a câștigat amicalul cu georgienii de la FC Zugdidi.** Urican:

Academica Argeș a câștigat primul meci amical din seria celor pe care le va disputa în cantonamentul din Antalya. Joi, echipa din Seria I a Ligii 2 s-a impus cu 2-1 în fața georgienilor de la FC Zugdidi, ultima clasată din prima ligă a acestei țări. Gruparea antrenată de Marius Baciu a deschis scorul în prima repriză prin Olariu (27), în urma unei lovituri de pedeapsă, adversarii au egalat în minutul 56, dar Stancu (87) a adus victoria în ultimele minute ale jocului.

Pentru Academica au evoluat în prima repriză: Lungu – Vențer, Popa, Vițelaru, Popovici, Hamed, Ispir, Olariu, Deletic, Vezan, Chițu. În repriza secundă au jucat: Boșneag – David, Nițu, Marciuc, Popovici (Tarek 60), Jasper, Ispir (Olariu 70), Stancu, Dedu, Buia, Pătulea.

„A fost un meci reușit pentur noi fiindcă am avut parte de un duel ce aduce cu jocurile din Liga a II-a. Din cauza faptului că terenul de joc este folosit de mai multe formații ce joacă meciuri amicale aici, nu se mai prezintă nici el în cele mai bune condiții, dar, chiar și asa, este cu mult mai bun față de ceea ce am avut la meciul de la Dorohoi din campionat. Apoi am întâlnit și o echipă ai cărei jucători căutau contactele cu fotbaliștii noștri. Am reușit să ne facem și jocul nostru de pase și am trecut și peste o formație, să spunem, cu un joc ceva mai bărbătesc. Am mers și pe joc de pase, dar și pe mingi trimise direct pe vârfuri și, de aceea, pot să spun că succesul este și mai important”, a declarat, pentru academica-arges.ro, după acest meci directorul tehnic al argeșenilor Ciprian Urican.

Argeșenii mai au programate amicale cu FC Shirak (locul 3 din Liga 1 a Armeniei), cu Vereya Stara Zagora (locul 13 din Liga 2 a Bulgariei), QaradaĂŸ Lökbatan FK (locul 4 din Liga 2 din Azerbaidjan) și FC Krylia Sovetov Samara (locul 4 din Liga 2 a Rusiei).

Academica Argeș se va pregăti în Antalya până pe 16 februarie.

Foto: fczugdidi.ge

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă