A umilit ACS Poli, însă s-a chinuit cu Ighiul! FC Hermannstadt a fost condusă la pauză de echipa din Liga 3 și abia a câștigat

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 11:58 Pregătiri, amicale

La o zi distanță după ce umilea prim-divizionara ACS Poli Timișoara, scor 3-0, FC Hermannstadt a câștigat și al doilea amical programat în 2018. A fost un meci mai echilibrat pentru a doua clasată din Liga 2, care s-a impus doar cu 2-1, miercuri spre seară, pe terenul sintetic din Parcul Sub Arini, în fața echipei de Ligă a 3-a Performanța Ighiu, a doua clasată din Seria a 5-a.

Sibienii au fost conduși la pauză, după ce Ighiul a marcat prin golgheterul ei, Răzvan Fetița, mijlocaș dorit de Universitatea Cluj, cu trei minute înainte de pauză. Andrei Hergheligiu a egalat la patru minute de la reluare, din lovitură liberă, iar Ștefan Blănaru a adus victoria echipei lui Alexandru Pelici cu un minut înainte de final.

În acest amical, FC Hermannstadt a trimis pe teren următoarea formație: Horațiu Moldovan – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Robert Bratu, Claudiu Pamfile – Lucian Dumitriu, Marius Cătinean – Iulian Popa, Andrei Hergheligiu, Olivian Surugiu – Alexandru Târnovan. După pauză au mai intrat: Angel Baumann – Mihai Stancu, Cosmin Neagu, Petrișor Petrescu, Sabin Lupu și Ștefan Blănaru.

Performanța Ighiu a început partida cu: Zăvoi – A. Cîmpean, Iclănzan, Trifa, A. Mărginean – Fetița, Circov, Hidișan, Cl. Marcu – Unguru, Oara. Au mai intrat: Sporea, Zsigmond, Tebo, Petrușe, Joldeș, Cordoș, Seiwerth, Nica, Olălău și Crișan.

Pentru FC Hermannstadt urmează amicalul cu AS SR Brașov, tot pe terenul sintetic din Parcul Sub Arini, programat vineri, 26 ianuarie, de la ora 12:00.

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 11:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă