A treia victorie în amicale pentru CS Mioveni! Argeșenii au trecut de CS Balotești și cu golul marcat de un atacant fost la liderul Ligii 2

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 17:52 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a câștigat, astăzi, cu 3-1, al treilea meci amical al acestei ierni. Adversară pe terenul de la Buftea i-a fost colega de campionat CS Balotești. În acest joc, antrenorul argeșenilor, Laurențiu Roșu, l-a testat pe atacantul Valentin Balint (23 de ani), care s-a despărțit în această iarnă de Dunărea Călărași și care în cariera sa a mai jucat în Liga 1 pentru Dinamo, Rapid sau Ceahlăul. De partea cealaltă, Augustin Călin l-a avut în probe pe Robert Ion, un junior de la FCSB, iar în lot îl are în continuare și pe Claudiu Herea.

CS Mioveni a deschis scorul după mai bine de o jumătate de oră, dintr-un penalty obținut de Ivan și transformat de Andrei Neagoe (35). Iar acesta a fost și scorul înregistrat la pauză. În partea secundă, ilfovenii au egalat după ce Valentin Andrei a recuperat o minge, a fost faultat, însă arbitrul a lăsat avantaj, iar Novac (53) a înscris.

Argeșenii au revenit repede în avantaj tocmai prin golul lui Valentin Balint, jucător care în prima parte a sezonului nu a evoluat deloc la Dunărea Călărași din cauza unei accidentări. Neagoe a pasat printre, iar Balint (57) a marcat din careu. Ultima reușită a confruntării a fost reușită pe final, de Cosmin Năstăsie (80), care a reluat în plasă din fața porții după o centrare a lui Neacșu.

CS Mioveni: Sima – Tirică, Trașcu, Gherghe, Alexe – Rădescu, Al. Neagu, Andr. Neagoe, Ayza – M. Vintilă, Seb. Ivan. Pe parcurs au mai intrat: Roșoagă, Val. Balint, Mîrzeanu, Gugu, Ed. Florescu, C. Năstăsie, Ilie, Ed. Neacșu, Burnea, Șchiopu și Arsenică.

CS Balotești: Eșeanu – C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, N. Filip – Cl. Ioniță, L. Ion, Cl. Herea, Val. Andrei – Nica, Novac. Au mai jucat: Fulga, Iordan – Mirescu, Bolozan, Gheorghe, C. Mihai, Ciubuc, R. Ion, Grigore, M. Ion, F. Paraschiv și A. Ioniță.

Până acum, CS Mioveni a mai trecut cu 3-1 de Unirea Bascov și 7-0 de Abatorul Slobozia. Baloteștiul a obținut următoarele rezultate: 0-2 cu SC Popești Leordeni, 3-2 cu Agricola Borcea, 2-1 cu CS Tunari și 2-0 cu FC Voluntari 2.

Următorul meci de pregătire al galben-verzilor va avea loc sâmbătă, tot la Buftea, contra altei echipe de ligă secundă, Metaloglobus, meciul fiind programat la finalul stagiului de pregătire centralizată de la Mogoșoaia.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 17:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă