A picat amicalul cu Farul! FC Argeș și-a stabilit alt adversar pentru ultimul test al iernii

Marius ANGHEL 16 Feb. 2018, 18:19 Pregătiri, amicale
A picat amicalul cu Farul!** FC Argeș și-a stabilit alt adversar pentru ultimul test al iernii

FC Argeș ar fi trebuit să dispute sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul de la Valea Iașiului, un amical cu SSC Farul Constanța, echipă care evoluează în Seria a 2-a a Ligii 3 și care își propune să promoveze în Liga 2.

Disputa cu „marinarii” nu va mai avea loc din cauza terenului de joc, care a devenit impracticabil în urma căderilor abundente de zăpadă din ultimele zile.

Pentru a umple acest gol din programul de pregătire, oficialii grupării din Trivale au încercat pe ultima sută de metri să găsească un adversar disponibil.

Astfel, FC Argeș va întâlni sâmbătă, de la ora 13:00, pe Vedița Colonești, liderul ligii a patra din Olt, formație pentru care evoluează Marius Radu, Mădălin Delcea, Ovidiu Stan, Gălan și Ciprian Tănasă, fotbaliști cu mare experiență la nivelul primelor trei ligi.

Partida cu oltenii se va juca pe terenul sintetic de la Bradu, care a fost deszăpezit. Acest meci de verificare va fi ultimul test pentru alb-violeți înaintea startului returului, care este programat să înceapă sâmbăta viitoare. Pe 24 februarie, de la ora 11:00, FC Argeș o va întâlni în deplasare pe Știința Miroslava.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 16 Feb. 2018, 18:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă