A învins hernia de disc și revine la CSM după doi ani

A învins hernia de disc și revine la CSM după doi ani

După doi ani de absență din fotbalul de performanță, Dorian Eremia (22 ani) a revenit din această iarnă la antrenamentele primei echipe de la CSM Râmnicu Vâlcea.

În urmă cu doi ani, Eremia era considerat unul dintre fundașii de perspectivă din lotul CSM-ului, echipă pentru care a strâns 19 meciuri în eșalonul secund în perioada 2011-2012. A jucat ultimul meci de Liga a II-a în decembrie 2012, în jocul Vâlcea-Luceafărul 1-1. Ulterior, jucătorul a trecut peste o accidentare la genunchi, apoi a resimțit dureri mari la spate, iar veridictul doctorilor a fost dur, hernie de disc și operație.

„Nu am vrut să mă operez și am preferat să mă vindec prin tratament. Am urmat un tratament timp de opt luni, apoi a trebuit să iau o pauză de trei luni, practic am stat un an. Acum sunt foarte bine, nu mai am dureri” a spus Eremia.

După schimbul de cluburi Damila-CSM, Dorian Eremia a rămas fără echipă, nefiind inclus nici în lotul deplasat de Cătălin Rufă la Reșița, dar nici în cel venit de la Drăgășani în Zăvoi.

Din vara trecută, vindecat de hernia de disc, Eremia a revenit însă la CSM II, pentru care a evoluat constant în Liga a IV-a, iar acum a fost chemat de Alex Pelici la prima echipă, practic un nou început pentru. „Mă bucur foarte mult să fiu din nou alături de prima echipă, sper să revin la forma bună pe care o aveam în urmă cu doi ani și să merit să joc. Am jucat și fundaș central și fundaș de bandă, dar acum, la CSM II, am fost folosit doar apărător central. Am avut multe ghinioane, sper că am scăpat de ele” a spus Eremia.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă