„A fost un test util”

27 Oct. 2011, 10:26 Pregătiri, amicale
„A fost un** test util

Antrenorul grupării Alro Slatina, Daniel Mogoșanu, a declarat la finalul partidei amicale cu FC Olt, încheiată la egalitate scor 1-1, ca meciul și-a atins scopul. „Principalul” aluminiștilor a trimis în teren jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat, dar și trei juniori din cadrul clubului.

Amicalul susținut în compania grupării FC Olt Slatina i-a dat posibilitatea antrenorului Daniel Mogoșanu de a vedea la lucru jucătorii care au evoluat foarte puțin în campionat.

Alro a fost condusă pe tabela de marcaj, egalitatea fiind restabilită de atacantul Andrei Crețu, din lovitură liberă. „Vârful” împrumutat de la Rapid București nu a mai prins lotul în ultima perioadă, în rundă precedentă fiind totuși rezervă. În ceea ce privește șansele ca unii dintre jucătorii care au evoluat în amicalul cu FC Olt să-și fi câștigat un loc de titular în confruntarea cu Juventus București, antrenorul celor de la Alro a fost rezervat în declarații.

„Analiza este internă, ne privește pe noi, în interiorul clubului vom discuta despre acest joc, vom analiza situația ca atare. Nu dau niciun nume, v-am mai spus. Ne așteaptă un meci dificil cu Juventus București, nici ei nu stau foarte bine în clasament, cred că dacă vom aborda jocurile așa cum am făcut-o în ultima etapă, eu cred că vom avea șanse de câștig”, a precizat Daniel Mogoșanu.

„Deocamdată juniorii nu se pot ridica la acest nivel”

Antrenorul celor de la Alro a avut în probe și trei juniori de la echipele de republicani ale clubului, în vederea unui eventual salt al acestora la echipa mare. Potrivit spuselor lui Daniel Mogoșanu, niciunul nu se va alătura lotului aflat sub comanda sa.

„Din punctul meu de vedere a fost un test util pentru jucătorii care au jucat foarte puțin în ultima perioadă și cei trei copii de la juniori care au evoluat. Într-o perspectivă imediată nu cred că acești copii se pot ridica la acest nivel, dar în viitor este posibil, noi trebuie să-i urmărim”, a mai declarat Mogoșanu.

sursa: Gazeta Nouă

27 Oct. 2011, 10:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă