A doua victorie în trei zile pentru Șoimii. 6 goluri înscrise și unul primit pentru arădeni

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 17:21 Pregătiri, amicale

Trupa lui Ionuț Popa, Șoimii Pâncota, începe să se lege: joi dimineață, pe arena din cartierul Subcetate, alb-negrii au trecut la pas de team-ul lui Mircea Aslău, Victoria Lunca Teuz Cermei, scor 5-1. În formația din Podgorie a revenit fundașul stânga Gabriel Siminic, al cărui angajament expirase la finele sezonului trecut.

Sorin Tarcea, directorul sportiv al Pâncotei, a îmbrăcat iar echipamentul de arbitru pentru meciul al cărui scor l-a deschis Issa, cu o lovitură de cap din centrarea lui Cuedan, după 20 de minute. Același Cuedan i-a oferit un assist apoi lui Oprea, care a făcut 2-0, iar la scurt timp tot Oprea marca pentru 3-0, conturile erau încheiate.

Proaspăt revenit din luna de miere, Alin Drăgan a marcat golul victoriei, însă „șoimii” au ripostat cu încă două reușite, semnate Gîlcă și Pavel. Bonus pentru spectatorii care au avut curaj să înfrunte torida dimineață: Bebe Mitu a sosit direct de la servici, Ionuț Popa i-a dat drumul în teren și veteranul a făcut spectacol! De două ori a lovit bara, o dată Florin Rusu i-a refuzat un gol iminent, iar lui Gîlcă i-a oferit o pasă perfectă la gol.

Sălăjan – Doda, Pascariu, Ad. Rusu, Siminic – Fuchs, Issa – Oprea, Cuedan, Pirtea – Leucuța a fost unsprezecele de start al lui „Mister”. Au mai intrat Bordea – Mitu, Pavel, Traore, Farcaș, Gîlcă și Dan.

Mircea Aslău i-a avut pe Fl. Rusu – Ad. Popa, Cotoc, Gurban, Vereș – Țipel, Nistor, Botaș, Purece – Drăgan, Berar. După pauză, în efectivul Cermeiului și-au mai făcut loc Bulza, Morar, Țigan, Brândușe. Divizionara D are programat următorul amical sâmbăta viitoare, cu timișenii de la Dumbrăvița, apoi pleacă în cantonament la Moneasa.

Șoimii continuă seria amicalelor sâmbătă, când se deplasează la Ineu pentru un duel cu divizionara C din Țara Zarandului. Meciul e programat de la 10:30.

Pâncota, învingătoare și la Jimbolia. A venit Cristi Bordea

Cu două zile mai devreme, marți dimineață, trupa din Podgorie se impusese și în amicalul pe care l-a disputat la Jimbolia, în compania echipei lui Marcel Băban. De fapt, team-ul timișean s-a combinat acum cu Mama Mia Beicherecu Mic și are un efectiv redutabil.

Meciul l-a decis golul lui Pirtea, din minutul 70. „Un meci bun, am avut încă două ocazii bune, prin Oprea și Negruț, amândoi au finalizat periculos din 16 metri, portarul a intervenit la timp”, a povestit directorul sportiv al alb-negrilor, Sorin Tarcea, care a notat și două șanse bune ale gazdelor.

Ionuț Popa a început cu Sălăjan – Negruț, Rusu, Traore, Doda – Fuchs, Issa, Oprea, Pirtea – Cuedan – Leucuța. Actul al doilea, Șoimii l-a avut în poartă pe Cristi Bordea, goalkeeperul arădean legitimat ultima dată la FC Bihor! În probe a venit și atacantul Stoichescu, de la Lugoj, dar arădenii au realizat că nu e ce își doresc ei. Pe lângă cei doi, „Mister” a mai apelat la Farcaș, Dubeștean, Dan, Mandache, Pavel, Lazea și Gîlcă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 17:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă