A dat onor la Tricolor

07 Feb. 2009, 14:55 Pregătiri, amicale

La numai o zi distanță de remiza cu Concordia Chiajna (2-2), FCM Târgoviște a dispus, pe stadionul "Alpan" din Sotanga, de echipa de Liga a 3-a, Tricolorul Breaza, cu scorul de 3-2(0-1), urmare a reușitelor lui Emekuvwe(’65), Negoescu(’77) și Ndigwe(’88), respectiv Bărboiu (’40 – autogol) și Dascălu(’56). În aceasta noua confruntare amicală, gazdele au utilizat o formulă de echipă formată exclusiv din juniori și jucători aflați în probe de joc la gruparea de sub Turn, precum brazilianul Umberto Benedicto, Couto Junior și japonezul Ikematsu Hideaki. În rest, targoviștenii au controlat autoritar ostilitățile, remarkându-se jucatorii de culoare Emmanuel Ndigwe și Henry Emekuwe, alături de localnicii Letu, Petculescu și Negoescu. Până la reluarea campionatului, FCM Târgoviște va mai disputa trei meciuri de verficare, sâmbătă 14 februarie, cu Electrosid Titu și "dubla" cu Dunărea Giurgiu, pe 18 si 21 februarie.  

FC Târgoviște: Barboiu – Deacu, M.Petre, Reginaldo, Tronaru – Petculescu, Letu, Cherchez, de Couto – M. Tănase, Ndigwe, Emekuwe. Au mai jucat: Nicolae, M. Matei, Cretu, Negoescu, Hideaki. Antrenor: Ion Constantin.

Tricolorul Breaza: Sava – Samson, Forika, Petcu, Olteanu, Bumbar – Turiac, G. Ghita, Liuba – Vișan, Vasilescu. Au mai jucat: Anghelache – Șandru, Topală, Stoica, Negotei, Marinescu, Chiorchină, Dascălu, Băieșu, Vasile. Antrenor: Florin Stăncioiu.

articol scris de Marius Dumitrache

 

07 Feb. 2009, 14:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă