„A crescut valoarea lotului, dar asta se va vedea când va începe campionatul”

06 Feb. 2012, 09:50 Pregătiri, amicale

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, consideră că jucătorii nou-veniți vor aduce un plus în returul de campionat în care misiunea este salvarea de la retrogradare.

Aflați în stagiul pregătirii centralizate în stațiunea Poiana Brașov, alb-vișiniii trag tare la antrenamente pentru a-și încărca bateriile în vederea abordării returului de campionat. În afara obiectivului la jumătatea sezonului, FC Olt Slatina este nevoită să aibă un parcurs mult mai reușit, astfel încât menținerea în eșalonul secund să poată fi realizată. Mijlocașul la închidere, Alin Pavel, este de părere că valoarea lotului s-a îmbunătățit prin transferurile realizate, iar acest lucru se va resimți în acest retur.

„Mă gândesc că a crescut valoarea lotului, dar asta se va vedea când va începe campionatul. Sperăm să înceapă returul la data preconizată, până atunci trebuie să ne pregătim bine și să fim sănătoși. Sunt condiții foarte bune de pregătire în cantonament, doar că vremea este rea, dar nu avem ce să facem, trebuie să parcurgem această etapă, pentru că altfel nu se poate”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel.

„Concurența este în favoarea echipei”

Transferurile realizate reprezintă principala sursă de sporire a competitivității. Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, este de părere că concurența creată te forțează să muncești mai mult și să lupți pentru un loc în echipă.

„Concurența este în favoarea echipei, te mobilizează să te pregătești mai bine pentru a demonstra că meriți să joci. Despre celelalte echipe nu sunt prea multe de spus, ce-i drept chiar dacă nu vrei să te uiți, tot tragi cu ochiul, dar vom vedea în campionat cât de mult s-au întărit. Noi ne-am mișcat pe piața transferurilor, este important pentru că banca tehnică va avea de unde alege, astfel încât să avem rezultate cât mai bune”, a mai precizat Pavel.

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina a fost purtătorul banderolei de căpitan pe finalul turului de campionat, fiind unul dintre jucătorii cu evoluții constante.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Feb. 2012, 09:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă