A căzut și amicalul cu FC Botoșani. Rapidiștii n-au putut susține niciun test în această iarnă

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 14:28 Pregătiri, amicale
A căzut și amicalul cu FC Botoșani.** Rapidiștii n-au putut susține niciun test în această iarnă

După ce s-a aflat în imposibilitatea de a disputa vreun meci amical pe durata stagiului de pregătire centralizată de la Poiana Negri din cauza timpului nefavorabil, gruparea Rapid Suceava s-a văzut în situația de a anula și jocul test cu FC Botoșani, programat să aibă loc astăzi.

„Conform programării inițiale, partida trebuia să se dispute la Suceava. Din nefericire, gazonul de pe Areni este foarte moale și nu ne putem permite să-l compromitem pentru un simplu meci amical. Întrucât n-am găsit o altă locație care să poată găzdui în condiții decente o asemenea partidă, am căzut de acord cu vecinii noștri de la Botoșani să renunțăm la disputarea acestui meci”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

La finalul unei perioade de zece zile în care s-a apus accent primordial pe pregătirea fizică, lotul Rapidului va reveni în cursul zilei de astăzi de la munte. „Sunt mulțumit de felul cum s-au comportat jucătorii în cantonament. Cu toții au răspuns bine la efort, îmbucurător fiind că nu au existat probleme deosebite de sănătate. Nu facem un capăt de țară din faptul că a trebuit să contramandăm primele trei meciuri amicale din intersezon, întrucât a mai rămas o lună de zile până la startul sezonului oficial și avem timp suficient pentru a efectua o pregătire de iarnă completă”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Iată și cei 22 de jucători care au făcut deplasarea la Poiana Negri: Andrei Rohețki, Cătălin Pascal – portari; Daniel Bălan, Claudiu Velescu, Florin Plecanciuc, Constantin Ferariu, Dorin Semeghin, Radu Sava, Dragoș Sfrijan, Alex Apostol, Adrian Gheorghiciuc, Cătălin Golofca, Valeriu Tiron, Cristian Spatar, Ciprian Sumanariu, Răzvan Bâgu, Sascha Marinkovic, Mircea Negru, Alex Buziuc, Adrian Vornicu, precum și juniorii Eduard Vărzaru și Șerban Bărbosu – jucători de câmp.

În continuarea programului din intersezon, gruparea suceveană mai are antamate jocuri test cu Bucovina Rădăuți, pe 4 februarie, pe teren propriu, cu Știința Miroslava, pe 7 februarie, în deplasare, cu Aerostar Bacău, pe 10 februarie, cu FCM Dorohoi, pe 12 februarie, la Suceava, și pe 21 februarie, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 15 februarie, în deplasare, și cu ASC Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamț.

Sezonul oficial de primăvară se va relua pe data de 28 februarie, Rapid urmând să evolueze în deplasare, pe terenul formației Unirea Slobozia.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 14:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă