4-4, ca la teatru! ACS Poli a remizat în amicalul cu adversara din Liga 3, pe un teren acoperit de zăpadă

Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 20:07 Pregătiri, amicale
4-4, ca la teatru!** ACS Poli a remizat în amicalul cu adversara din Liga 3, pe un teren acoperit de zăpadă

ACS Poli și-a programat două meciuri de verificare săptămâna aceasta, iar primul s-a jucat miercuri, cu echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara. Jocul, încheiat la scorul de 4-4, s-a disputat pe terenul sintetic construit de FRF, dar care a fost acoperit de zăpadă, și pe tot parcursul meciului a nins viscolit. Jocul nu a avut arbitri, iar la centru a stat un fost central, angajat acum la CNPT.

Leo Grzozavu a utilizat jucătorii care au prins mai puțin echipa în meciurile oficiale. După un șut în bară a lui Ciucur, în minutul 8, Poli a marcat dintr-un penalty bătut de Șeroni, după ce Drăghici a obținut lovitura de penalizare. Imediat după, Velcotă a marcat un gol din 5 metri, pentru ca în minutul 14, elevii lui Cristian Petcu să reducă din diferență prin Denis Casian. Până la pauză, Velcotă a mai înscris în minutul 24, din fața porții, iar apoi, în minutul 27, din penalty.

Egalați de juniori în repriza secundă

La pauză, la Poli au mai intrat doar doi juniori, deoarece ceilalți fotbaliști au fost menajați. Tinerii jucători de la locul 13 (antepenultimul) din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, toți U18, au reușit însă revenirea. În minutul 50, Răzvan Pițigoi a redus diferența la 4-2. În minutul 83, Marius Șimăndan a marcat pentru 4-3, iar la ultima fază, Densi Casian a reușit să egaleze.

Sâmbătă, alb-violeții dau piept cu liderul Ligii 1

Leo Grozavu a spus că accentul s-a pus pe ritmul de joc al rezervelor și că ar fi dorit ca sâmbătă echipa să nu meargă până la Cluj. „Anul acesta am avut ghinion cu o iarnă păcătoasă. În luna martie zăpadă multă. Ne-a cam dat un pic peste cap, dar asta este. Nu avem ce face,toată lumea se pregătește în aceleași condiții. Am urmărit, ca la celelalte amicale, pentru jucătorii care au evoluat mai puțin să aibă și ei minute, întâlnire cu adversarul, să regăsească spațiile în teren. Cam acesta e scopul meciurilor amicale, în special a celor din timpul săptămânii, ca toți jucătorii să aibă un nivel corespunzător de ritm de joc. Am solicitat și la sfârșit de săptămână un test. Chiar dacă mi-aș fi dorit să joc la Timișoara, nu am găsit un adversar care să poată să ne pună și probleme și vom merge la Cluj. Întâlnim echipa de pe primul loc, sunt sigur că va fi un meci util”, a precizat tehnicianul.

Poli Timișoara: Smaranda – Ciucur, Khubutia, Șeroni, Neagu; Carabela, Velcotă, Zaluschi, Popovici, Bîrnoi, Drăghici
Au mai intrat: Pop, Oprea

Centrul Național de Pregătirea Timișoara: Dobre, Goța, Filip, Kovari, Țiereanu, Coroiu, Stoianovici, Jurj, Peter, Casian Pițigoi
Au mai intrat: Pădure, Pop, Gîdea, Baltariu, D. Popa, R. Popa, Șimăndan, Bănceanu

Meciul lui ACS Poli cu CFR Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 12, la Cluj Napoca.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 20:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă