3 zile până la CF Brăila – Steaua: „Vrem să facem o figură frumoasă”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:32 Pregătiri, amicale
3 zile până la CF Brăila - Steaua:**

Mai sunt doar trei zile până la amicalul dintre CF Brăila și Steaua București, partidă care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, pe Stadionul Municipal. Și pentru a se evita aglomerația la intrarea pe stadion, clubul face câteva precizări.

„Intrarea pe stadion se va face începând cu ora 10.00 și facem un apel la iubitorii fotbalului să nu vină în ultima clipă, așa cum s-a întâmplat la partidele cu Gaz Metan sau cu Viitorul Constanța. Va fi aglomerație și vrem să evităm situațiile penibile. Biletele au fost puse deja în vânzare. Așteptăm cât mai mulți spectatori să ne susțină la acest meci în care vrem să facem o figură frumoasă”, se specifică în comunicatul emis de conducerea CF Brăila.

Biletele se pot cumpăra zilnic între orele 9:00 și 18:00 de la Stadionul Municipal, Aleea Parcului nr 1, Brăila, precum și de la următoarele locații: Petshop Ristaf pe strada Buzăului, Petshop Ristaf din cartierul Vidin (vis-a-vis de Lidl), Office It – strada Obor (vis-a-vis de „Obiectiv”) și la vulcanizarea Oancea (strada Grivița nr. 196, colț cu strada Albina).

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă