3-0 pentru masa negocierilor!

03 Mar. 2012, 17:36 Pregătiri, amicale

„Alb-violeții” au câștigat un nou amical bănățean deși gândurile le zboară la întâlnirea dintre conducerea clubului și autoritățile locale. Axente, Popovici și Gorobsov au fost marcatorii unui 3-0 fără istoric cu FC Caransebeș.

Peste o mie de oameni au venit pe Stadionul Tineretului din Lugoj să-i vadă pe Rover și Goga. Al doilea a avut o reluare spectaculoasă care l-a întins serios pe Viciu (13), fostul portar al Sportului. Atacantul lui Poli avea să fie coautor la primul gol, când Axente (33) l-a învins pe portarul „gugulan” cu un șut deviat. Același Axente (39) și apoi Popovici (42) puteau mări avantajul dar scorul a rămas strâns la pauză.

Gorobsov la primul gol

La reluare cărășenii au pus pentru prima și singura dată probleme, la o nesiguranță a lui Kirev din lovitura lui Feneș. În restul timpului aceștia au părut obosiți după ce au disputat mai multe amicale tari într-o perioadă scurtă de timp.

Popovici (52) a profitat primul și nu a mai iertat după ce a rămas singur cu portarul Viciu, care a reușit doar să atenueze șutul. După o perioadă de acalmie și-a intrat în rol și noul purtător al banderolei de după pauză, argentiniano-italianul Nicolas Gorobsov (77). Acesta a marcat primul său gol la Poli dintr-o lovitură liberă la care Mera a mascat goalkeeperul advers. Pe final, tânărul Belu (88) și Ad. Popa (90) au fost de asemenea aproape de încă un gol.

Poli s-a impus clar și așteaptă returul pe teren dar nesiguranța din birouri ar putea fi fatală pentru formația care domină Seria vestică împreună cu Gloria Bistrița. Întâlnirea de marți dintre autorități și Marian Iancu pare decisivă, asta dacă nu se amână din nou.

Poli Timișoara: Lepmets – Belu, Scutaru, Ilie, Sandu – Chiș, Zaluschi, Poparadu – Goga, Axente, Popovici. Au mai jucat: Kirev – Mera, Pătraș, Fuchs, Gorobsov, Cârstea, Ad. Popa, Dobricean și Petcuț. Antrenor: Valentin Velcea.

FC Caransebeș: Viciu – A. Voicu, Bălan, Yacouba, Nemțescu – Șandru, Suru, Feneș, Țimbota, Văcărescu – Staicu. Au mai jucat: Epure, Anagor, Bârsan, Poenaru, Frenț, Bona, Hernan. Antrenor: Nelu Ibric.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Szasz ISTVAN

03 Mar. 2012, 17:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă