27 de jucători are Daniel Pancu în cantonamentul din Antalya! Noua achiziție care nu mai continuă cu Rapid

Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 18:09 Pregătiri, amicale

Echipele din Liga 1 care au făcut în luna ianuarie cantonament în Antalya s-au întors în țară și de astăzi reiau meciurile din campionat, însă provincia din estul Turciei atrage în această perioadă și alte cluburi de fotbal din România, cu toate că vremea nu este una deloc prietenoasă. În acest moment, Petrolul, „U” Cluj, Ripensia (toate din Liga 2) și U Craiova SA (Liga 3) se pregătesc deja pe pământ otoman, iar de azi au plecat spre aceiași direcție și ACS Poli, SSC Farul (ambele din Liga 2) și Rapid (Liga 3).

Cât o privește pe Rapid, antrenorul Daniel Pancu va avea 27 de jucători sub comandă în cele două săptămâni de cantonament în stațiunea Lara, din provincia Antalya. 26 au plecat din România, în timp ce brazilianul Robinho este așteptat să vină direct în Turcia.

Lotul Rapidului pentru cantonamentul din Antalya:

portari: Ștefan Ciuculescu, Virgil Drăghia, Andrei Voican;
fundași: Ionuț Voicu, Alexandru Iacob, Cătălin Oanea, Alexandru Catrici, Adrian Neacșu, Alin Demici, Robert Băjan, Matei Babaua;
mijlocași: Alin Cârstocea, Petre Goge, Adrian Grigore, Alin Turbatu, Cătălin Hlistei, Alexandru Duriță, Amir Jorza, Marian Drăghiceanu, Fabio Trip;
atacanți: Marian Vlada, Deivydas Matulevicius, Adrian Nițu, Tiberiu Coman, Ștefan Ghiță, Gabriel Toma.

Pe lângă aceștia, brazilianul Robinho este așteptat să vină direct în Antalya, fiind șanse mari ca sub comanda lui Daniel Pancu să mai ajungă încă un jucător.

În Antalya, Rapid are programate și cinci meciuri amicale:

– FC Zvezda (Rusia), pe 4 februarie
– Szeged 2011 (Ungaria), pe 8 februarie
– Kairat 2 (Kazahstan), pe 10 februarie
– Haber 1918 (Bulgaria), pe 11 februarie
– Jedinstvo (Serbia), pe 13 februarie

În țară, giuleștenii au jucat deja trei amicale, toate câștigate, cu Carmen (3-0), CSM Oltenița (3-0) și Chindia (2-0).

Noua achiziție Onyeanula nu mai continuă cu Rapid

Până acum, Rapid i-a achiziționat pe fundașii Cătălin Oanea (19 ani, ex Sportul Snagov), Robert Băjan (23 ani, ex Viitorul), mijlocașii Alin Turbatu (19 ani, ex CSM Oltenița), Cătălin Hlistei (24  ani, ex Sportul Snagov), Fabio Andrei Trip (18 ani, ex LPS Banatul), Marian Drăghiceanu (19 ani, ex Dunărea Călărași), dar și pe George Tudoran (23 ani, mijlocaș stânga), însă, în cazul acestuia, contractul va începe pe 1 iulie, când îi va expira cel cu Pandurii.

Nigerianul Ifeanyi David Onyeanula (18 ani, ex Golden Stars Football Academy), care fusese anunțat oficial ca transferat, nu a mai fost păstrat în lot, dându-se vina pe unele probleme medicale pe care acesta le-ar avea. „În urma unor suspiciuni, David Onyeanula a făcut o serie de teste medicale mai amănunțite și, din păcate, rezultatul a confirmat bănuielile clubului. Astfel, am decis că nu va continua alături de noi”, a anunțat Rapid.

Foto: Rapid

Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 18:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă